1. Veedame palju aega maal. Nii minu vanematel kui abikaasa vanavanematel on mõnusad suvekodud ilusa looduse keskel ja ranna lähedal. Päevad läbi värskes õhus toimetada, koeraga mürada, peenralt maasikaid noppida ja aias askeldada — tõeline unelm! Jaanipäev Saaremaal, sest selleks lihtsalt pole paremat kohta!

2. Riia loomaaed. Ehkki meile meeldib ka Tallinna loomaaed, mis on õnneks juba päris ilusaks tehtud, ei ole siin lapse suurt lemmikut — kaelkirjakut. Lisaks on Riia üldse mõnus linn, kus päev veeta, nii et see reis on meil kindlasti plaanis.

3. Stockholmi kruiis. Meie poisis on lisaks autodele tärganud meeletu huvi ka lennukite-laevade vastu. Lennureis on tehtud, nüüd tahaks ta ka laevaga sõitma viia ja sealjuures mõnusa päeva Stockholmis veeta. Võib-olla isegi sealses Aquaria muuseumis käia, sest ta ütleb nii vahvasti juba “kala”.

4. Rõõmsate Laste Festival. Eelmisel aastal me sinna ei jõudnud ja mõtlesin juba siis, et sel aastal lähme kindlasti. Poeg on juba piisavalt suur, et nautida pisut melu ja teisi lapsi enda ümber. Ootame seda päeva väga!

5. Lottemaa Teemapark. Mõtlesin, et äkki on meie pisike selleks veel liiga noor, kuid teiste kogemuse järgi tundub, et tegu on kohaga, mida võiks kindlasti nautida ka päris pisike. Ja selle asemel, et veeta kõik päevad ühtmoodi, miks mitte veeta üks seal seigeldes ja avastades, eriti kuna maailma avastamine on praegu tema põhitöö.

Hetkel kõik ja ausalt öeldes on seda niigi palju ja loodan, et jõuame kõik oma plaanid teostada ja kinkida oma lapsele meeldejääva (või noh, kahjuks unustab ta selle aja niigi, aga teeme siis vähemalt palju pilte-videosid… ) suve!

Mida teie lastega suvel teete?