"Küllap on Chloe piisavalt palju näinud, kuidas ma iseennast jumestan," analüüsis Nicola juhtunut. "Kuna mulle meeldivad ekstravagantsed fantaasiameigid, siis pole sugugi imekspandav, et ta otsemaid julgeid toone kasutama hakkas. Ta poleks ju minu tütar, kui poleks minu lemmikvärve kasutanud. Ja need muidugi ka totaalselt ära hävitanud!" naeris ta. "Ilmselgelt on mu tütar väga andekas!"

Naise sõnul on täiesti võhivõõrad inimesed pärast artiklite ilmumist uurinud, miks ta tütrega ei pahandanud. "Imestatakse, et nii kallis meigipalett ja ei saanudki karistada...Aga see oli ju nii naljakas! Jumestusvahendid on asendatavad, sellised mälestused aga ei ole," kinnitas Nicola veendunult ning lisaks, et ainsaks probleemiks kogu olukorra juures oli üksnes see, et kulus nii mõnigi päev enne, kui tugeva pigmendiga dekoratiivkosmeetika tütre näolt maha kulus.

Väidetavalt on pärast loo kajastamist Jawbreaker meigipalettide müük Suurbritannias hüppeliselt kasvanud. 32-aastasel Nicolal on lisaks meigihimulisele Choele veel kolm tütart.