KAROLIN KUUSIK:

Mina kasutasin oma esimese lapsega igapäevaselt 2 aastat Bugaboo Buffalo vankrit – kilomeetrite kaupa, nii suvel kui ka talvel. Harjusin sellega nii ära, et mul oli siiralt kahju kui polnud enam põhjust seda kodust kaasa võtta. Olin harjunud kõik oma asjad selle korvi alla viskama ja mitte midagi ise tõstma. Õnneks kohe läheb vanker mul teist korda kasutusse ja pärast seda saab seda kindlasti veel mõni teinegi laps kasutada.

Miks ma valisin just Bugaboo? Esiteks sellepärast, et see on ilusa disainiga. Vahel mõtlen, et vaid mina olen disainifriik, kuid on olnud juhuseid, nagu näiteks viimati, kui üks mees vaatas vankrit ja hüüdis järele: “Milline ilus disain!” Lisaks mahutab Buffalo mudel väga palju korvi alla ja kannab ka raskeid asju. See oli minu jaoks vankri valimisel oluline, sest tahan koos lapsega poes ja turul käia ning ka oma stilistikaasju jooksvalt vankri alla mahutada.

Hoolimata suurtest ratastest, mis ka läbi lume ja auklike tänavate viivad, on vanker siiski väga liikuv ja kergesti juhitav, isegi ühe käega opereeritav. Olen suur kohvikute külastaja ja sellega on lihtne ka laudade vahel ning kitsastes kohtades laveerida. Sama lihtne on vankrit ka kokku panna ja autosse tõsta.

Lisaks meeldib mulle selle vankri stabiilsus, sujuvus ja mugavus. Mul pole kunagi olnud tunnet, et kui natuke rohkem rabistan, siis midagi võib katki minna või kinni kiiluda. Vankri alla käib ka teleskoop käepide, mida on superlihtne pikemaks ja lühemaks muuta. Eriti oli vaja lühemaks muuta seda siis, kui mu poeg Lev otsustas, et ta nüüd enam vankris istuda ei taha, kuid tahab vankrit ise edasi lükata.

HELEN RANDMETS:

Minu kolmas laps saab oktoobris 4-kuuseks ja just nii kaua olengi nüüd aktiivselt Bugaboo vankreid kasutanud. Mul on Bugaboo Cameleon3, mis on kõige klassikalisem sari ja millest kõik oli väidetavalt alguse saanud, ja lisaks on Bugaboo Bee5 kergkäru.

Enne ostu tutvusin ikka paljude erinevate vankritega, mis meie turul pakkuda on. Kõige enam hakkas mulle meeldima aga Bugaboo süsteemide lihtsus - need vankrid tunduvad mulle hästi loogilised. Kõik see, kuidas neid kokku panna, kuidas erinevad osad küljest ära käivad ja kuidas neid vahetada saab, on väga mugav. Mul esimeste laste vankril kulus vankrivari ära ja seda ei saanud vahetada, siis nüüd mul seda muret enam ette ei tule!

Lisaks hakkas mulle meeldima see, et Bugaboo vankrid käivad suhteliselt väikeseks kokku, nad on kerged ja kergesti liikuvad, samas stabiilsed. Ja lõpuks sai otsustavaks muidugi ka nende kaunis disain!

Kuna mulle meeldib kui päeval saab laps magada õues, siis kasutan Bugaboo Cameleoni igapäevaselt kodu ümbruses jalutamiseks – selle suures korvis jääb beebi kenasti magama. Bee5 käru on mul aga peamiselt autos kaasas. Selle rataste peale läheb mugavalt ka turvahäll. Adaptereid on selle raami peal nii palju, et sinna peaksid väga paljud erinevad turvahällid peale sobima. Just Bee5 kergkäruga käisin hiljuti ka Itaalias ja kuna sellele saab ka eraldi korvi peale panna, oli see väga mugav. Kergkärgul saab tegelikult ka seljatoe täiesti pikali lasta kui parasjagu pole korvi kaasas – nii saab ka linnas ringi kärutades beebi uneaega nautida!

KAIA TRIISA:

Minu jaoks on vankri puhul oluline mugavus, kergus ja otstarbekus. Kuna liigun väga palju ringi, siis käru kaasas vedamine ei tohiks olla tülikas koorem. Viimased 5 kuud on mul igapäevaselt kasutusel nii Bugaboo Buffalo kui ka Bugaboo Bee5 vankrid. Mõlema puhul on minu jaoks kõige suuremaks plussiks see kui kergelt on neid võimalik kokku panna ja transportida.

Buffalo komplekti kuulub beebikorvi osa ja nn istumisiste, mida on võimalik panna ka lamavasse asendisse vaid ühte raami kasutades. Mulle eriti meeldib see, et korv käib kergesti raami küljest lahti, sest nii mõnigi kord tekib vajadus magav laps korviga tuppa tuua.

Igasuguste lisavidinate valik on Bugaboo puhul väga suur. Kuna valikus on ka mitmeid erinevaid footmuff´e ja kärudel on kasutatud tekstiili, siis ei pea ka muretsema, et meie kliimas lapsel kärus olles külm hakkaks. Väga meeldib ka see, et kõik jupid saab ise kokku panna: alates raami värvist kuni ratta iluliistudeni. Igaüks saab disainida endale just meelepärase käru ja kui midagi katki läheb, ära kulub või millestki ära tüdined, saad pea iga osa vahetada. Ehk siis täielik linna- ja fashionista´de käru!

Beebiga oleme tänaseks ka juba mitmeid kordi reisinud ja siis on kaasas olnud just Bee5. Selle raam käib kokku vaid ühe liigutusega ja samal ajal käib iste ka lamavasse asendisse ning on väga mugav beebile sinna vajadusel mugav pesa teha. Iste on võimalik asetada mõlemasse sõidusuunda ja liikuvus on nõnda kerge nagu udusulg läheb edasi. Tänu adapteritele kasutan Bee5 kergkäru jalgu ka turvatooli jaoks – nii on väga mõnus manööverdada, sest ühel hetkel enam ei jõua last koos turvatooliga käe otsas tassida.

Kahenädalasena oli meil laps kaasas Eurovisioonil, kus ta vanaemaga mööda Kiievit just oma Bugaboo Bee5-ga ringi mõnules!

Fakte Bugaboost:

Bugaboo vanker liigub kergelt, tehes kohapeal 360 kraadi, on kergelt kokkupandav ja manööverdatav.

Vankrile on võimalik juurde osta palju erinevaid detaile, alustades joogitopsi hoidjast ja lõpetades mobiilihoidjaga.

Vankril on võimalik vahetada katteid nii, et tüdrukutele sobilikust vankrist saab poiste vanker ja ühe lapse vankri saab hõlpsasti muuta ka kahe või kolme lapse vankriks.

Bugaboo valikust leiab kolm põhimudelit, lisaks jooksuvankri ja kergkäru, mis on ideaalne poekäru, turvahälli kandmiseks ja reisimiseks juba alates vastsündinust.

Bugaboo on trendikas olles alati mitu sammu ees teistest vankritootjatest ning tehes koostööd erinevate disainerite ja kunstnikega. Kollektsioonidest populaarseimad on olnud Van Gogh, Diesel, Andy Warhol ja paljud teised.

Eestis on Bugaboo ametlik esindaja Scandikids. Uuri lähemalt www.scandikids.ee või kirjuta bugaboo@scandikids.ee. Salasõnaga “pere ja kodu” saab Scandikidsist soodustust -15% ning vankritelt koguni -10%!

Jaga
Kommentaarid