Lobiseja Ema

Lobiseja Ema eesmärk mänguväljakule minnes ongi just suhtlemine teiste emmedega. Ta oskab kergesti kontakte luua ja talle pole probleemiks rääkida ükskõik millest. Ka sellest, millest ta midagi ei taipa, võib ta pikalt lobiseda. Talle lihtsalt meeldib inimestega koosolemisest rõõmu tunda. Ta laps võib kusagil ka pea alaspidi rippuda, kuid Lobiseja Ema ei katkesta kõlakate levitamist enne, kui laps teda tõesti appi hüüdma hakkab.

Lobiseja Ema lastel on tavaliselt suurepärane lapsepõlv! Neil on alati võimalus koos teiste lastega mängida, sest ema korraldab kokkusaamisi ka väljaspool mänguväljakuid.

Viriseja Ema

Viriseja ema hakkab virisema kohe, kui sind näeb. Enne seda on ta virisenud oma laste kallal. Et miks nad nii kõrgele ronivad ja et kas ei saa siis nina ära pühitud. Tema lastel on hea meel, kui Viriseja Ema sinu avastab, siis saavad nad veidigi rahu. Sulle viriseb Viriseja Ema kehva  mänguväljaku, kõrgete hindade, oma laste ja mehe üle. Kõige parem on teda eirata, sest kaasa virisedes lisad vaid õli tulle. Teda eirates tagad aga selle, et ta hakkab järgmisele saabujale virisema sinu üle.

Eraklik Ema

Eraklik Ema kannab enamasti päikeseprille ka siis, kui väljas päikest polegi. Ta istub teistest eemal pingiotsal, näpib oma nutitelefoni ja annab teistele oma olekuga igati märku, et tal pole plaaniski laskuda arutellu orgaanilistest laste näksidest ega populaarsematest multifilmidest. Ta ei loo sealt prillide tagant teistega isegi mitte silmsidet.
Eraklik Ema usaldab oma last. Isegi kui paistab, et ta ei pööra väljakul askeldavale lapsele mingit tähelepanu, ta teeb seda siiski. Ta on enesekindel, ta usaldab oma kasvatusstiili, tal pole vaja teiste mänguväljakuemmede toetust ega heakskiitu ning see tund koos telefoniga mänguväljaku ääres on tema privaataeg.

Mänguväljakupolitseinik

Teised emad isegi pelgavad teda veidi, sest Mänguväljakupolitseinik fikseerib oma karmi pilguga kõik väiksemadki rikkumised, mis väljakul aset leiavad. Laps ronib mööda liumäge üles, mitte ei lase alla — rikkumine kirjas! Sinu tütar kiigub kauem, kui teised — registrisse kantud. Mänguväljakupolitseinik ei häbene märkusi teha ka võõrasetele lastele.

Aga lõppude lõpuks, kui kohal on Mänguväljakupolitseinik, siis saavad nii Lobiseja Ema, Eraklik Ema, kui ka kõik teised mänguväljaku ääres ennast lõdvaks lasta, sest Politseinik hoiab kõigel toimuval rangelt silma peal. Ja kui sa oma lapsed lõpuks taas enda valdusesse saad, on nad imekombel palju korralikumaks ja kuulekamaks muutunud ning isegi mõned tänusõnad juurde õppinud.

Jälitaja Ema

Jälitaja Ema tõepoolest järgneb kahe sammu kaugusel olles oma lapsele kõikjale. Laps arvab ise juba ammugi, et ta tuleb mänguväljaku instrumentidega iseseisvalt toime, kuid ema seda igatahes ei usu. Tal on vaja oma last igal pool turvata. Ja sellisel emal on väljakul palju tegemist: ta käib siia-sinna ja ei saa sugugi liivakasti ääres istudes aega maha võtta nagu mõned teised emmed seda teevad. Aga, pane nüüd tähele, Jälitaja Ema kulutab mänguplatsil ringi siblides iga kord oma 2,000 kalorit rohkem, kui teised!

Lahe Isa

Lahe Isa on üks neist vähestest meestest, kes oma lastega parki satuvad. Tal on ilmselt mingi alternatiivsem elukutse, sest ta saab endale erinevalt teistest isadest keset päeva mänguväljakul käimist lubada. Ta ei paista sinuga vestlemisest tegelikult eriti huvitatud olevat. Noh, võibolla ta on, aga ta ei näita seda välja.

Tal võib olla ka mõni tätoveering ja isegi päevane habe, ta ei paista muretsevat ega kusagile kiirustavat. Sa arvad, et temaga võiks veidi juttu ajada, kuid igaks juhuks sa ei tee seda. Sa ei taha, et ta arvaks, et kavatsed talle külge lüüa.

Küsija Ema

Küsija Ema on kas just teie piirkonda kolinud või on ta siis esmakordselt emaks saanud. Ta ei julge eriti sinu ja teiste emadega liituda, kuid tal on ju küsimused. Ja neid on nii palju. Kus on parim perearstikeskus ja mis mänguväljakuid siinkandis veel on? Temaga võiks küsimustetulvast hoolimata siiski kenasti käituda, algaja ju!
Muidugi on raske uuele tulijale oma gruppi avada ja ei viitsi alati ka tema küsimustele vastata, kuid las Lobiseja Ema viib ta asjadega kurssi.

Ema, kellest saab sinu parim sõbranna

Jah, on suur võimalus, et kohtad oma tulevast eluaegset sõbrannat just mänguväljakul. Usalda oma sisetunnet, kui kohtad ema, kellega sul on ühine maailmavaade, samas vanuses lapsed ja kellega sul võib isegi sarnane riietumisstiil olla. Ära häbene tema käest telefoninumbrit küsida, sest saatus võis sulle just sõbranna kinkida ja ka teie lastest võivad eluaegsed sõbrad saada.