1. Kõigejagaja

Sa tead sõna otseses mõttes kõike tema ja ta lapse kohta — mida nad kannavad, kus nad käivad ja mida ta just poest ostis või sõi. Ime, et ta veel reaalajas Twitteris ei säutsu igast oma tegemistest. Aga mine sa tea, võib-olla ta teeb sedagi.

2. Uhkustaja

On igati normaalne, et tunned oma lapse ja pere üle uhkust, kuid ei tasu nii hullult ka hooplema hakata. Mõned emad jagavad sotsiaalmeedias ainult seda, kuidas neil on kõik nii hästi. Näiteks tema kuueaastane laps loeb teise klassi tasemel raamatuid, tema medaliga lõpetanud poeg sai sisse uhkesse välismaa ülikooli ja tema abikaasa üllatas peret reisiga Disney Worldi. Mõõdukas koguses on see talutav, kuid üle ei tasu ka pingutada.

3. Vinguja

Kui ühed emad uhkeldavad, siis on neid, kes ainult vinguvad. Küll ei ole nad rahul oma lastega või on mees nõme, sest istub terve õhtu diivanil õllepurk käes. Samuti pole nende sõnul ilmselt kedagi kogu maailmas, kelle maja oleks rohkem segamini kui nende oma. Kõik teised on tema hädades muidugi alati süüdi.

4. Muretseja

See on ema, kes muretseb iga kui viimse asja üle. Ta postitab oma “probleemidest” lõputuid tekste sotsiaalmeediasse, millest suurem osa on kas-on-ikka-normaalne-et-see-on-nii-ja-mis-ma-nüüd-teen-stiilis. Vahel tekib endal küsimus, et kuidas ta üldse on sinna jõudnud, kus ta on.

5. Rahvaküsitleja

Talle meeldib postitada igat laadi küsimusi. Näiteks võib ta uurida, mida oma teises klassis käiva poja klassijuhatale kooliaasta lõpuks kinkida ja kas üldse. Või huvitab teda hoopis, kas kollase kampsuni võib valgete pükstega kokku panna. Pole mõtet vaevuda talle vastama, sest tegelikult ei võta ta kellegi nõu niikuinii kuulda ja teeb ikka seda, mida ise tahab.

6. Toiduspetsialist

Sa näed iga päev pilte, millised muffineid ta küpsetas või kas õhtune pasta tuli uue retsepti järgi välja. See on väga tore, kui inimesele meeldib süüa teha, aga igapäevased toidupildid võivad ajapikku tüütuks muutuda.

7. Trenniemme

Ta on täielik spetsialist, kui jutt puudutab aeroobikat, joogat või mis iganes muud trenni. Trenniemme on kursis kõikide jõusaalidega ja parimate harjutustega, kuidas saada lame kõht või vormis tagumik. Ta postitab iga päev uusi õpetusvideosid ja soovitab sinna juurde mõne särtsaka laulu, mis paneb puusad justkui iseenesest liikuma.

8. Paanika-Jaanika

Tal on eriline oskus üles leida kõik artiklid, milles on kirjeldatud terrorirünnakuid, lapserööve ja üldse seda, kuidas maailm on nii ohtlik ja elu kohutav. Paanika-Jaanika jagab seda kõike teistega ja võib-olla jõuab nii mõnigi sünge artikkel sinuni just tema pärast.

9. Ümberjutustaja

Ta kirjeldab absoluutselt kõike, mis töö juures või kodus või siis sõbranna juures, aga ka mängunurgas juhtus, kuidas see toimus, kes olid kohal ja mida keegi ütles. Ta toob välja iga kui viimse detaili. Võib-olla oleks parem, kui ta hakkaks hoopis blogi pidama või detektiivijutte kirjutama.

Allikas:purewow.com