“Seda, kui väga ta sind armastab, mõistad sa kell 3 öösel, kui lapsed sind hüüavad. Kui sa oled neid terve päeva hoidnud ja tunned, et sa ei suuda ise tõusta, aga tema tõuseb ja läheb nende juurde. Ja sina saad uuesti magama minna,” avaldab Laura. “See on ka põsemusi enne tööle minekut või igahommikused sõnad “ma armastan sind”, mida kunagi ei unustata.”

Laura sõnul näeb ta, kui väga ta mees teda armastab ka sellest, kui mees naaseb koju tema lemmiku šokolaadiga või hoolitseb selle eest, et naise autos oleks alati piisavalt kütust.

“Kui inimesed ütlesid mulle, et tahavad abielluda, küsisin neilt miks? Kõik muutub, ärge tehke seda. Te kaotate armastuse. Aga ma eksisin,” tunnistab Laura. “Ma kaotasin hoopis võime näha, kuidas armastus end näitab. Mina olin see, kes kaotas armastuse.”

Nüüd soovitab Laura kõigil abielluda ja saada lapsi. “Aga abiellu mehega, kes on su lastele isa. Kes ärkab kell kolm öösel üles ja kes laseb sul oma külmi jalgu enda omade vastas soojendada. Abiellu mehega, kes hindab kõiki viise, kuidas sa talle oma armastust välja näitad, näiteks valmistades hommikul talle kohvi või viies lapsed kodust minema, kui ta soovib mõnda mängu vaadata. Ole koos mehega, kelle jaoks oled sina esimene, kelle jaoks on teie perekond esimene, kes hindab sind.”

Allikas: Kidspot