1. Inimesed kasvavad ja muutuvad aastatega

Su kallim ei ole aastate pärast enam sama inimene, kellega sa kohtusid, mistõttu on oluline temaga mõnda aega koos olla enne, kui abiellute. Nii näed ta teekonda ja seda, mis teda kõige rohkem mõjutab. Sa ei saagi eeldada, et ta ei muutu elu jooksul üldse, aga sa pead olema valmis temaga koos kasvama, teda toetama ja olenemata olukorrast tema kõrval olema.

2. Te ei pea olema abielus, et ühist elu luua

Tänapäeval ei ole oluline, kas kolite kokku, võtate koos koera või saate lapsed enne, kui altari ette kõnnite. Võimalik, et olekski mõistlik mõned tõsised otsused enne abiellumist koos vastu võtta, et teaksid, et te ikka saate ka keeruliste olukordadega hakkama. Lõppude lõpuks ootavad teid ees nii head kui halvad päevad ning oluline on nendega koos toime tulla.

3. Te ei pea keskenduma kindlale ajajoonele

Võimalik, et tunned, et sind survestatakse. Võimalik, et kõik teised su ümber abielluvad ja sa peaksid sama tegema. Aga sa ei pea liikuma samasuguse tempoga nagu su sõbrad ja pereliikmed. Sa võid abielluda siis, kui sina seda tahad. Kui tahad veel mõned aastad oodata, siis tee seda. Ära muretse sellepärast, mida teised arvavad, sest tegelikult loevad ainult teie kahe arvamused.

4. Sa ei taha seda otsust hiljem kahetseda

Kui abiellud ja mõistad, et tegid vea, läheb sul palju aega, raha ja närvirakke, et seda otsust tagasi võtta. Samas, kui otsustad natukene abiellumisega oodata ja mõistad siis, et tahad seda ikkagi teha, võid alati pulmi planeerima hakata.

5. (Tõenäoliselt) teed seda vaid korra elus, mistõttu tasub seda õigesti teha

Kui sul pole oma unistuste pulmade jaoks praegu raha, säästa veel natukene. Kui sul pole selle planeerimiseks aega, oota natukene. Kui praegu pole abiellumiseks parim aeg, pole hullu, kui sellega natukene veel ootate.

6. Te olete niikuinii elu lõpuni koos

Kui tema on sinu jaoks see õige ja sina oled seda tema jaoks, ei kao te suhe kuhugi. Sa ei pea temaga abielluma, et ta su kõrval oleks. Ta jääb sinu kõrvale igal juhul. Selleks pole paberit vaja. Selleks pole ka sõrmust vaja.

Allikas: Thought Catalog