Neljale
Valmistusaeg: 25 minutit

  • 1 sl õli
  • 1 tl karrit
  • 4 porgandit
  • 100 g porrut
  • 5 dl kalapuljongit
  • 1 dl kiirriisi
  • 1 purk (200 g) kookospiima
  • 2 dl kohvikoort
  • 300 g külmutatud kala (nt mintai, pangasius, heik)


Serveerimiseks:

  • värsket koriandrit või peterselli


Kuumuta kastruli põhjas õli, lisa karri ja kuumuta 1 minut. Lisa kooritud ja viilutatud porgandid ning porru, kuumuta segades mõni minut.

Pane juurde puljong ja riis, hauta väiksel tulel 10 minutit. Lisa kookospiim, kohvikoor ja tükeldatud kala, kuumuta väiksel tulel veel 5–7 minutit ehk kuni kala on küps.

Raputa serveerimisel peale koriandrit või hakitud peterselli.

Retsept Lia Virkuse ja Pille Endeni kokaraamatust "Nutika perenaise kokaraamat", kust leiad 220 inspireeriva fotoga varustatud retsepti, mis on autorite koduköögis nende pere poolt heaks kiidetud ja mille valmistamisel neljaliikmelisele perele saab hakkama vaid 3–7 euroga.