Kohvitäidis makroonidele

  • 200 g valget šokolaadi
  • 150 g 35% koort
  • 8 g lahustuvat kohvipulbrit
  • 40 g toasooja võid

Tükelda šokolaad keskmise suurusega kaussi.

Pane väiksemasse potti koor ja kohvipulber. Kuumuta koor peaaegu keemiseni (ära keema lase!) ja vala šokolaaditükkidele. Sega, kuni šokolaad on sulanud ja mass ühtlane. Lisa osade kaupa toasoe või ja sega hoolikalt läbi. Lase enne kasutamist umbes tund aega külmkapis tahkuda.

NB! Kui eelistad tugevamat kohvimaitset, siis võid kohvipulbrit lisada 2–3 g rohkem.

Retsepti makroonide valmistamiseks leiad Edith Kuusiku uuest raamatust "Hull makroonide järele", mis on nagu killuke Pariisi Sinu kodus! Peategelasteks makroonid – maailmakuulsad luksuslikud ja prantsuslikult bravuursed maiused. Makroonide valmistamine võib algajale tõeline väljakutse olla, aga Edithi raamatu abil saab sellest hoopis meeldiv ja lihtne ettevõtmine.