Mida vajad?

  • Stockmann Delikatess “Vutifilee musta trühvli täidisega” komplekti

Kõrvale:

Kreemine kartulipüree

  • 1 kg kartulit
  • 0.33 l piima
  • 120 g või 82%
  • sool
  • muskaatpähklit

Kodukokale jääb ülesandeks vutifilee kastmega üle pintseldada ja 11 minutiks ahju panna. Samalajal saab keskenduda lisandi valmistamisele.

Pese ja koori kartulid. Pane kartulid soolaga maitsestatud keevasse vette ja keeda kuni kartulid on pehmed. Kurna. Hoia kartuleid mõni minut kaanega kaetult kuumas. Tambi kartulid pudrunuia abil katki, lisades samal ajal vähehaaval kuum piim ja tükeldatud või. Klopi puder puulusikaga kohevaks. Maitsesta soola ja muskaatpähkliga.

Pohlad omas mahlas

  • 70 g pohlasid
  • 30 g mett

Kuumuta potis pohlad ja mesi kuni keemiseni ning serveeri.

Aurutatud lehtkapsas

  • 200 g lehtkapsast
  • 30 g viinamarjaseemneõli


Pane külmale pannile viinamarjaseemne õli, 50g vett ja lehtkapsas. Kuumuta 5 minutit või kuni vesi on aurustunud. Maitsesta soolaga ja serveeri.

Viigimari, röstitud vutt ja trühvli majo

Lõika värske viigimari sektoriteks. Valmista juurde trühvli majo.

  • 2 muna kollast
  • Dijon sinep
  • 1 tl sool
  • Õunaäädikat veidi maitse järgi
  • 300g viinamarjaseemne õli
  • 1 tl trühvlipüree


Sega kausis sinep ja munakollane, lisa vaikselt õli. Sega kuni tuleb ühtlane mass, maitsesta soola-pipra ja trühvlipüreega

Head isu!