Soovitused sügistalvise hooaja ehk külma ja pimedaga toime tulekuks

Kõige võtmesõnaks on kohanemine. Planeedil Maa jääb ellu see, kes kõige enam muutuvate oludega kohaneb. Seega, kallid inimesed, võtke täiesti omaks see, kus te olete, milline on teie ümbrus ja tegutsege vastavalt. Kui kogu aeg tahta teisi ilmaolusid, teist kohta, teist elu, ei alusta te kunagi enda omaga. Jäätegi vaid unistama, aga ei saa asuda kunagi tegutsema.

Alles siis, kui te olete täiel määral aktsepteerinud selle, kus te olete, saate te hakata märkama neid võimalusi, mis on teie ümber ja reaalselt muuta neid ka paremaks.

Sügis ja talv on imeline aeg, kui kõike seda ilu märgata. Sügise saabudes muutke oma kodu sügistalviseks hooajaks. Võtke välja soojad tekid, leidke ruumi küünaldele.

Kasutage kodus selliseid lõhnu nagu nelk, kaneel, ingver, apelsin, jõhvikas. Need aitavad teha meeled ja keha soojaks. Neid võib kasuatada aroomilampides, lõhnaküünaldes, söökides.

Kujutage nüüd ette üht imelist sügisõhtut. Te tulete jalutades või sõites koju ja terve tee jälgite sügisvärvidesse mähkunud maailma ilu. Iga värv ja puu on eriline. Vaadake ka sammalt ja taeva värve. Hingake seda karget õhku endasse.

Siis sisenete oma koju. Mille olete muutnud oma soojaks hubaseks oaasiks. Te olete muutnud selle vajadustest lähtuvalt. Suveasjad on pakitud järgmist suve ootama ja soojad kampsunid, tekid padjad on leidnud tee välja. Te panete põlema mõned küünlad, süütate aroomilambi ja viiruki. Tuba täitub meeleliste lõhnadega. Te asute perele või ainult endale süüa valmistama. Panete ahjupotti sügisesed annid nagu, kaalikas, porgand, paprika, kõrvits, sibul, küüslauk, natuke ingverit ja kaneeli. Kes soovib, ka suure kondiga liha. Soe ahi ja lõhnad teevad hinge soojaks. Siis istute küünlvalgel ja joote teed, soe tekk peal, ning mõtlete oma suvest ja sellest, mida te veel tegema hakkate. Võite ka lugeda raamatut. Vestelda terve perega oma unistustest ja seiklustest.

Puhake palju, mõelge ja unistage, vestelege ja kuulake.

Hellitage oma keha soojas saunas või spaas. Riituge mugavalt ja soojalt. Kui te olete riides nii, et see sobib teie stiiliga, siis tunnete ennast palju rõõmsamana.

Liituge tantsutrenniga. Ei ole midagi muud, mis paneks vere keema ja täidaks kogu meele rõõmsa positiivse energiaga, kui seda on tants.

Tehke terve perega selline rituaal, et joote teed või sooja kakaod ning olete küünlavalgel tund ennem magama minekut. Pange lapsed vara magama, siis saate abikaasaga koos vestelda elust ja olust ning soojus tuleb nii hinge kui perre.

Jalutage palju õues ja vaadake looduse ilu. Tehke seda soojades mugavates riietes. Koju naastes tehke sooja jooki ja tõmmake sooja kohta teki alla kerra.

Hoidke oma riided soojas kohas, et kui panete selga, tunnete erilist soojust.

Millised vahendeid võiks kodus hea energia loomiseks olla?

Meresool, küünal, viiruk, kellukesed kas tiibeti või lihtsalt jõulukellukesed, meditatiivne muusika

Puhasta kodu meresoola veega ja sa teed selle energeetiliselt puhtaks. Pärast loputa ja pese puhta veega üle. Eriti peeglid.

Põleta rituaalselt küünalt, et ära saata lahkunud hingi, mediteerida, luua hubasust ja romantikat.

Viirukisuits puhastab negatiivsusest ja aitab kõrgemale vibratsioonile minna.

Meditatiivne muusika puhastab ruumi energeetika ja viib selle kõrgemale lainele.

Aroomiküünal. Aroomiõlid tõstavad meie vibratsiooni ja energeetilist taset. Lihtsalt öeldes tõstavad tuju ja lisavad elule naudungut ja vürtsi.

Helista kellukest, kui tunned, et ruumis on raske energia, eriti kui seal on just tülitsetud. Puhastab ja sätib energiad kõrgemaks.

Sümbolid ja esemed, mis meenutavad meile, et usk, lootus armastus aitab kõiges ja kõiki:

Rist, ingel — usku

Roheline ristikhein -lootust ja küllust

Südamed, taimed-armastust

Loe ka raamatut “Inglid meie elus”