Millised on märgid, et surnud lähedane püüab ühendust võtta?

Kui inimene sureb siis toimuvad väga suured energeetilised protsessid üleminekuks teispoolsusesse. Maise teekonna lõppedes on oluline kõik lõpetamata asjad ära lõpetada, probleemid lahti rääkida ning endale andestada tehtud vead. Üsna sageli seda kahjuks ei tehta teadmatusest. Surma järgnedes võib hinge tasandile jääda aktiivseks erinevad emotsioonid, mis valdasid inimest tema eluajal. Et nendest vabaneda, soovib sageli lahkunu hing endast märku anda, et lõpetada poolelijäänut.

Sageli tajutakse, et ruumis viibib veel keegi, tuntakse kellegi silmi endal või istudes tajutakse justkui külma hingust või tuult. Need on esmased märgid, et keegi soovib teispoolsusest endast märku anda.

Tugevamad märgid oma kodus kellegi hinge olemasolust võivad olla uste liikumine, linkide logistamine, asjade iseenesest liikumine, sammud, ohked, sikutamised, jne. Sellistel juhtudel soovitan kedagi spetsialisti kutsuda.

Kui tunnen, et kodus kummitab, siis kuidas saada aru, kas tegu on hea või halva vaimuga?

Kui saad aru, et kodus kummitab, siis esimese tegevusena ära satu paanikasse. Looduses ei eksisteeri head ega halba, see on inimese mõttevorm. Mõtle, et see on üks õnnetu hing, kes otsib väljapääsu edasi liikumiseks. Nõiad jagavad tõepoolest vaimolendid mitmesse gruppi. Ühed on need, kes vajavad nii öelda lahti päästmist, andes neile kinnituse, et nad võivad nüüd edasi liikuda. Sellised hinged on ohutud ja võivad olla vähe kehastunud. Teised hinged annavad teispoolsusest jõulisemalt märku, soovides midagi lõpetada, andestada, teinekord ka elavate maailma sekkuda kui neid elavana ei aktsepteeritud (see on see teispoolsusest ülekantud viha energia). Näiteks enesetapjad võivad anda tugevalt märku, sest mingid maised sündmused, millega isik ei tulnud toime või ei aktsepteerinud neid, panid ta otsustama vabatahtliku lahkumise. See omakorda näitab hinge nõrkust oma probleeme mitte lahendada ning ta saab korduselu samade õppetundidega, aga natuke hullema.

Kolmas grupp vaimolendeid on orbid, kes ei võta endale füüsilist keha, vaid elavad läbi inimese oma lühiajalisi seiku. Nad on justkui rändurid, kes ekslevad ja on elavatele kahjutud.

Neljas grupp vaimolendeid on demonistlikud vormid, kes toituvad elavatest inimestest. Kindlasti oled kuulnud ütlust, et „tema sees on justkui deemon”, kui isiku olemus muutub teinekord üleöö. Deemonid vajavad füüsilist keha, läbi mille ta toitub inimese eluenergiast. Kui deemon välja ajada, siis võib isikul hetkeks tekkida kollaps — enamus eluenergiast liigub väljaaetud deemoniga kaasa ning inimene ei suuda isegi istuda. Inimkehast välja aetud deemon otsib peagi järgmise ohvri, et edasi eksisteerida. Demonistlikud vormid liiguvad portaalide vahel, lootes leida sealt uut füüsilist keha. Portaalideks nimetatakse ülemineku väravaid ühest dimensioonist teise. Portaale on kõikjal — looduses, kodudes, pühades paikades, surnuaedades, jne. kui inimene elab oma südame järgi, on terve ja armastusväärne enda ja ümbritseva suhtes, siis ta auraväli on terve ja tugev ning teda portaalid ei mõjuta.

Üheks eraldiseisvateks demonistlikeks vormideks on alko- ja narkosõltlased. Kui näiteks majas elab alkohoolik, kes teeb enesetapu või joob end surnuks, siis suremise hetkel vabaneb kehast demonistlik vorm, kes jääb sinna hoonesse pesitsema, oodates järgmist ohvrit. Kolib sinna majja uus pere ja aasta või pooleteise pärast võib hakata keegi pereliige (kes on olnud kogu eelneva elu karsklane) liigselt alkoholi tarbima. Siit seletus, et majas elav demonistlik vorm leidis endale uue füüsilise keha. See on näide elust endast.

Soovitus: kui soetada endale maja, mille ajalugu uutel omanikel puudub, on mõistlik see lasta kellelgi energeetiliselt ära puhastada vältimaks tulevikus ebameeldivusi.