Amanda, kes kasutas eskordina nime Samantha X, otsustas 2017. aasta detsembris ameti maha panna, kuid ta usub tänaseni, et inimese töökoht on palju olulisem, kui see, kuidas ta välja näeb, kui üritad mõista, kui hea seksuaalpartner ta olla võiks.

Esimesena tõi Amanda välja advokaadid, kes lisaks sellele, et nad on tõenäoliselt üsna varakad, on ka voodis andekad. “Kui unistad metsikust ööst täis seksi, siis otsi endale partneriks mõni jurist,” kinnitab ta, lisades, et just nemad šokeerisid teda magamistoas kõige enam ja seda heas mõttes. “Nad räägivad ka väga põnevaid lugusid ja kannavad häid ülikondi.”

Amanda tunnistas, et ka arstid on suurepärased seksisõbrad. “Samas kipuvad nad sinusse ära armuma ega suuda uskuda, et sa ei soovi nendega väljaspool “seda elu” mingit tegemist teha, kuigi neil on naine ja neli pisikest last,” avaldas ta. “Neil on head lood ja nad on head eelmängus (mida me võiksime ka eeldada, sest nad tunnevad ju inimese keha nii hästi).

Kui sa aga unistad lõbusast ja armsast kähkukast, peaksid veetma öö mõne politseinikuga. “Ma armastan politseinikuid. Nad on karmid, vaimukad ja kahe jalaga maa peal. Nad valmistavad endale ise lõunat ja saavad oma emadega hästi läbi. Nad lubavad sulle ka, et kannavad ühel päeval sinu ees oma vormi, aga tõenäoliselt ei juhtu seda kunagi, sest nad kardavad vahele jääda,” rääkis Amanda. “Iga kord, kui olen olnud ühes autos mõne politseinikuga, kes pole parasjagu tööl, sõidab ta nagu maniakk ja rikub igat reeglit. Seks nendega on nagu nad isegi: lõbus, armas ja kiire. Nad on alati väsinud.”

IT-vennad aga armastavat Amanda sõnul väga just eelmängu — kuigi selle võib tema sõnul rikkuda ära nende halb suuhügieen. Elektrikud, ehitajad ja tislerid olevat aga naise sõnul magamistoas mõttetult arglikud ja neile meeldivad endast vanemad naised. Sama kehtivat ka kriminaalide kohta ehk “mida hullem kuritegu, seda pehmemad nad tegelikult on”.

Kõige hullema hinnangu saavad endiselt eskordilt kuulsused, aga samas võib ju ka öelda, et kuulus olemine pole tegelikult mingi amet. “Kuulsus on miski, mida kadestatakse, aga ma pole kohanud kunagi ühtegi rohkem masenduses olevat ja egotsentrilisemat inimest kui nemad. Nad üritavad tavaliselt ka tasu osas tingida, kuigi neile makstakse miljoneid. Ja see on tõsi, mida räägitakse: seks pole kunagi selline nagu filmidest paistab.”

Allikas: LadBible