Kell 6 hommikul

Kui te soovite kallimaga last saada, siis tasuks endale panna äratuskell varakult helisema ja keskenduda varahommikusele seksisessioonile, sest sperma kvaliteet on nii vara hommikul kõige parem. Päeva jooksul aga kvaliteet halveneb.

Kell 07:30 hommikul

See kellaaeg on meeste tervise seisukohalt kõige parem. Kindlasti oled märganud, et kallima väikemees on hommikul ärgates eriti erksas meeleolus. Mehed on hommikuti väga kiimas. Miks mitte teha mehele rõõmu ja alustada hommikut ühe mõnusa seksiga?

Kell 12 päeval

Parim stressileevendus on seks keset päeva. Leppige kallimaga kokku, et lähete "pikale lõunale", kuid selle asemel tehke linade vahel üks kiire kähkukas. Kuna te teate, et peate tööle tagasi kiirustama, lisab see tegevusele põnevust ja erutust. Samuti saate pärast oma keskpäevast vallutust rõõmsa tujuga meenutada, kui peate tööl näiteks igavaid pabereid täitma.

Kell 15 päeval

Sellel ajal seksimine muudab teid paarikesena lähedasemaks. Uuringud on näidanud, et sel ajal peaksid naiste ja meeste hormoonid olema umbes samal tasemel, niiet teievaheline usaldus ja romantika saab hoopis uue tähenduse.

Kell 19 õhtul

Just sellel ajal võite te mõlemad kogeda oma parimat orgasmi. Pikk tööpäev on läbi, kuid kell ei ole veel nii palju, et tekiks vajadus magama minemise järele. Eriti hea võimalus suurepäraseks orgasmiks on teil mõlemal siis, kui olete peale tööd käinud trenni tegemas ja otsustate peale sportimist teineteise käte vahel lõõgastuda.

Kell 22 õhtul

Kui sul on öösiti raskusi uinumisega, siis lisage kindlasti enne magamaminekut üks seks enda päevakavasse. Kui te suudate enne uinumist seksida rahumeelselt ja õnnetundega, siis saate ka mõnusalt magada ning mitte miski ei tohiks enam teie kvaliteetund segada.

Allikas: The Sun