"Lisan siia ka oma arvamuse ja õnneks on Eesti vaba maa, siis igaühel võib oma arvamus olla ja on sõnavabadus. Olen siis 100 protsenti hetero mees, kes on avastanud "kolmeka", aga ka suurema seltskonnaga grupiseksi võlud enese jaoks u 1,5a tagasi ja minu silmad või kogemuse selles vallas võimaldas bi-naine, kellega siis koos seiklesime-hullasime ja teen seda võimalusel (küll üksiku mehena, kahjuks) siiani.

Esiteks pean ütleme neile, kes selles näevad midagi rõvedat või halba, et see pole nn "koerte pulm", st et igas nurgas käib mitmekesi orgia. Kuna tegu on vabameelsete inimestega ja on teada, milleks on kokku tuldud, siis on ka õhkkond vabam ning selline mõnus seksuaalne värin on inimeste meeltes ja õhustikus tunda. Ja ei kukuta ju kohe seksima, vaid ikka väike snäkk on lauas. Naistele šampus/vein (mehed alkole ei rõhu, väike õlu ok), sest see pole joomapidu. (Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada Teie tervist.)

Enamuses on tegu suhtes paaridega, kes on avatud. Seega on ka pinget vähem ja sõbralik olemine. Paljud teavad-tunnevad juba eelnevalt teineteist. Ja seks toimub kõik kondoomiga (püsipartneritel mitte) ja EI tähendab EI, seega midagi ei tehta vägisi ja kui kõik toimub koos, st ka paaridel vastastikusel kokkuleppel ja seal samas silma all, ei minda kuskile nurga taha midagi-kedagi otsima või petma.

Ja muide "paaridele, kes vb soovivad leida värskust ellu või voodisse", siis nii mõnigi paar on tunnistanud, et grupikal toimuv ja nähtu ajab neid endid nii kiima, et pärast olengut kodus või hotellis seksitakse veel teineteisega palju kirglikumalt ja kuumalt, sest ollaks nii lainel veel.

Aga jah, see peab sobima või peab suutma oma peas lasta selle mõtte nii vabaks ja mitte häbenema oma keha või kartma teisi alasti inimesi ja kodus peab olema eeltöö tehtud. Ehk läbi räägitud reeglid, et kuidas või kellega ning selline käik pole suhete leidmise või suure romantika koht, vaid pigem tuleb võtta nii, et tullaksegi saama ja jagama naudingut.

Ja nt meie pundi keskmine vanus on kindlasti üle 40ne, pigem 45, siis ollaksegi pisut elu näinud, teatakse mis ja kuidas on hea ja ollakse naudingutele avatumad. Ja ärge lugege siit välja, et kutsun kõiki seda proovima. Aga kes on sellest fantaseerinud, siis proovige ära, sest me elame vaid korra ja see ei võta kelleltki tükki küljest."