Kas on olemas siis erinevus seksuaalsuse ja ilu vahel? Saame ju aru, et see pole sugugi üks ja seesama. Seksuaalsus on segu naiselikkusest, flirdist, keha loomuliku energia tantsulisusest, kirge esile kutsuvast temperamendist, veetlusest … Ent uuringute tulemused näitavad, et mehed vastavad küsimusele: „Kas ilu on võrdne seksuaalsusega?“ kindlalt eitavalt. Ilusaid naisi on ju palju, lisaks on ilu mõiste iga mehe jaoks erinev. Kellele meeldivad blondid, kellele brünetid, kes eelistab kõhnukesi, kes aga sümpaatseid ümaraid vorme … Ometi on neil kõigil üks ühine arvamus — ilu ilma seksuaalsuseta on elutu ja lihtsalt „maitsetu”.

  • Seksikad, ent mitte ilusad


Sageli võivad seksikad naised olla väliselt lausa eemaletõukavad, ometi ei jää nad sugulise veetluse tõttu meestele märkamatuks.

  • Ilusad, ent mitte seksikad


See on kategooria naisi, kes on võimelised tähelepanu endale tõmbama, kuid kes ei suuda kinni hoida meest ega muutuda tema jaoks pikemaks ajaks oluliseks. Selliste naiste seksuaalsus on kujuteldav ja ilmneb vaid välimiselt. On mingid elemendid riietuses (dekoltee või mini), flirtimisvõime, ent puudub tõeline looduse poolt kaasa antud seksuaalne energia.

Järeldus.

Ilu ilma seksuaalsuseta on lihtsalt tühi kest. Seksuaalsus ilma iluta on vaid uskumatu ligitõmme. Aga ilus ja seksuaalne — see on tõeline naine, iga mehe unistus.

Seksikaks ei sünnita … seksikaks saadakse? …

Ühest vastust siin anda ei saagi. Nii palju, kui mehi, nii palju arvamusi. Kellegi jaoks on selleks seksikalt veetlevad silmad, teise jaoks figuur, keegi leiab, et käed, kellegi jaoks aga ka mõistus … Kuid kõik nad tunnistavad, et seksikust peab nägema erilises tulukeses silmades, teravmeelsuses, hoolitsetuses ja peamine — armastuses iseenda vastu. Kui sa ise tunned end ihaldatuna, siis kandub see üle ka meestele.

Seksuaalsus on esmajärjekorras see, mis teeb sinust Naise:

  • Ilus pesu, milles tunned end ihaldatuna.
  • Nii banaalselt, kui see ka ei kõlaks, kuid selleks on ka kõrged kontsad. Kõik mehed tunnistavad üksmeelselt, et kontsad muudavad naise erakordselt veetlevaks.
  • Enesekindel kõnnak ja uhke peahoiak.
  • Teatav kergus kõiges — suhtluses, tööasjus, juttudes … Et mees, vesteldes sinuga, mõistaks, et ta pole sinu jaoks üldsegi mitte maailma naba. Et sa võid käest libiseda ning tema võib sinu kaotada igal hetkel. Kusjuures see käib ka kindlate paaride kohta, kes on juba aastaid koos elanud.
  • Soov voodis eksperimenteerida. Sellist seksuaalset fluidumit, mis naisest kiirgab, tunnetavad mehed lausa nahaga. Ja seda isegi siis, kui naisel on seljas range tume kostüüm.


Antiseksuaalsus:

  • Enese ja oma isiksuse hooletusse jätmine.


Paljud naised, kes on vaadanud teisejärgulisi „erootilisi” filme, on millegipärast kindlad, et näevad uskumatult veetlevad välja, kui üritavad liialdada ja toonitada oma seksikaid ahvatlusi …

  • … libistada keelega üle huulte nii kohases kui ka kohatus kohas.
  • … vaadata kutsuvalt vastu tulnud meest ning ületada mängeldes viisakuse piire.
  • … käia ringi hüperminis ja siivutult sügava dekolteega.
  • … rääkida pidevalt seksist, arutada mehega oma kõige intiimsemaid tekialuseid üksikasju, kaasa arvatud endiste armukeste kehalised võlud.


Kui sa oled äkki sellise käitumise pooldaja, siis tasuks sul karta, et mehed suhtuvad sinusse tõepoolest kui seksiobjekti, kes on vaid ühekordseks kasutuseks. Ning sellised epiteedid, nagu „kergesti kättesaadav” ja mõned teisedki ebaliteratuursed väljendid võivad sulle kauaks külge jääda …

Mehed ei hinda seda, mis on pealpool, vaid seda, mida võib aimata. Seetõttu ei hinda nad eriti liiga lahtist ega liiga lühikest. Tavaline stsenaarium on sel juhul järgmine: kiire veetlus — kiire seks — kiire lahkuminek.

Kui aga naine oskab selga panna just SELLISE kinnise kleidi, ning vaadata just SELLISE pilguga ning just SELLISELT vastata, ei jää meestele ühtegi šanssi!

Allikas: SamaJa