1. Mängi trombooni

“Tromboonimine” tähendab, et sa pead lakkuma tema anaalpiirkonda samal ajal, kui kätega ta meheau kallal töötad. See kõik näeb justkui välja nagu trombooni mängimine. Kui see tundub sinu jaoks rõve, soovitame enne koos duši alt läbi hüpata.

Selleks, et kätega parem mängida oleks, las su partner seisab jalad harkis ja sina põlvita ta selja taha, et sul oleks ligipääs nii tema tagumikule kui peenisele. Kui olukord tundub ebastabiilne, lase tal kummardada ja toetada kätega seina vastu.

Võta rahulikult

Esialgu võib see tunduda kõik pisut veider ja võimalik, et teil mõlemal on keeruline keskenduda. Kui vajad veel lisaabi, muretse koju näiteks maasika- või kaneelilõhnaline libesti, et ta tagumik lõhnaks ja maitseks ahvatlevamalt.

2. Ära unusta munandeid

Veel üks koht, mida võid peenise katsumise ajal lakkuda, on tema munandid.

3. Võta appi peegel

Meestele meeldib vaadata, kuidas sa oma kätega tema lemmikus piirkonnas mängid, aga kui seisate näiteks peegli ees, saad ka sina seda erutavat pilti nautida.

Proovi hoida silmsidet näiteks läbi peegli või seisa ta selja taga alasti, haara ta peenisest ja vaata peeglist, mida su käed teevad. Võid enda rindu spetsiaalse massaažiõliga määrida, et saaksid neid ta selja vastu hõõruda.

4. Küüned?

See nipp (nagu ka kõik teised) ei pruugi meeldida kõigile. Mõni inimene võib selle peale kiirustades end riidesse panna ja põgeneda, aga teisele jälle meeldib, kui oma küüntega õrnalt mõõda ta peenist liigud või korraks isegi seda näpistad.

Kui tahad seda proovida, alusta väga rahulikult ja küsi üldse esmalt oma partnerilt, mida tema sellest arvab. Kui ta seda pigem kardab, siis unusta küünte kasutamine kohe!

5. Mänguasjad appi?

Pehmed Tenga Egg mõnumunad aitavad üles-alla liigutades viia su kallima seitsmendasse taevasse. Erineva stimuleeriva tekstuuriga munad muudavad kätetöö põnevamaks ja kui su kallim väga mänguasjade usku pole, siis need meeldivad talle kindlasti. Ära unusta ka libestit appi võtta!

6. Hinga temaga kaasa

See, kuidas sina sel hetkel hingad, võib ka su meest väga tugevalt mõjutada. Enne, kui peenisega mängimist alustad, proovige koos viia oma hingamine sünkrooni hingates aeglaselt nina kaudu sisse (võid toa ka lõhnaküünaldega meeldivalt lõhnama panna) ja seejärel suu kaudu välja. Kui olete sünkroonis, asu oma käega samas taktis mööda ta meheau üles-alla liikuma.

7. Peeniserõngas

Enamik inimesi kasutavad vibreerivaid peeniserõngaid selleks, et vahekorra ajal naise kliitorit stimuleerida, aga kui paned selle ka nüüd peenise ümber nii, et see puhkaks munanditel, võib see kätetöö ajal tema palle ekstra stimuleerida. Nii on mõlemad su käed vabad, et tema peenisega tegeleda.

Allikas: Cosmpolitan