Kõigepealt soovitame sul üle vaadata, kuidas te oma naisega suhtlete. Kas teie päevas on üldse intiimsust, komplimente ja kvaliteetaega? Kui teie suhe on viimasel ajal põhinenud ainult igapäevastel probleemidel, siis nüüd on aeg hakata üles ehitama romantilist vundamenti. See võtab aega ja nõuab usalduse taastamist, aga lõpptulemus on seda väärt, muidu kaugenete teineteisest veelgi rohkem. Nagu naised vajavad tihtipeale voodis pikka eelmängu, vajavad nad ka üldse voodini jõudmiseks pikka eelmängu, ehk ilusaid sõnu ja armsalt koosveedetud aega.

Kui suhtlusega on teil omavahel kõik korras, aga naine pole seksist huvitatud, siis mõtle hoolega järele, kas sa ikka rahuldad teda piisavalt. Kas te olete proovinud kaasata seksmänguasju ja teinud oma voodielu põnevamaks või on aastast aastasse need samad poosid? Naine võib olla tüdinenud ja väsinud, kuid kui mees ei ole nõus midagi muutma, ei ole naine enam seksist huvitatud. Voodielu peab ise põnevamaks tegema, kahjuks iseenesest see ei juhtu.

Ja kui sa tahad naist tõeliselt õnnelikuks teha ja näidata talle, et sul on tõsi taga sellega, et soovid teie voodielu paremaks teha, siis unusta ennast mõneks ajaks ära ja keskendu vaid talle. Tee talle eelmängu ja massaaži, mis ei lõppe seksiga. Võta teda kaissu, võta aega suudlemiseks ja kaisuta teda. Kui ta tunneb end sinu käte vahel turvaliselt ja hoituna, hakkavad tema mõtted aina enam seksi poole liikuma.

Allikas: Fatherly