Kui sina oled koos oma partneriga üks nendest, kes ei ole kunagi karmilt seksinud, siis nüüd on selleks õige aeg! Et see teil hästi õnnestuks ja te saaks ka edaspidi selliste mängudega oma voodielusse vürtsi lisada, on aga enne vaja teada põhitõdesid, et te üksteisele kogemata haiget ei teeks.

Enne seksiga peale hakkamist rääkige oma piiridest

Et midagi halba ei juhtuks, on enne seksi vajalik selgeks teha, mis on mõlemale osapoolele täiesti vastuvõetamatu. Et asi toimiks, peavad mõlemad inimesed üksteist kuulama ja teineteisega arvestama. Võite välja mõelda ka koodsõna, mida öeldes peab teine pool kohe oma tegevuse lõpetama.

Varuge endale libestit

Karm seks ei pea tähendama valusat seksi. Kui te tavapäraste laiskade liigutuste asemel otsustate seekord läheneda jõuliselt, siis kasutage sellevõrra rohkem libestit.

Ütle oma partnerile, et ta seoks sind kinni ja annaks sulle laksu

Et erutus püsiks laes, ära anna talle rohkem juhiseid ja lase ta fantaasial lennata. Sa võid üllatuda, mille kõige peale ta tuleb. Ära kõhkle kasutamast teie välja mõeldud koodsõna, kui sa tunned, et tegevus läheb sinu jaoks liiga karmiks.

Varu endale mänguasju

Pane endale silmade ette sall ja lase kaaslasel sinu peal katsetada erinevate mänguasjadega just nii, nagu tema seda soovib. Et sa ei näe kogu tegevust, hakkavad teised aistingud tööle ja sa võid avastada, et pimeduses erutuse tundmine on vägagi meeldiv.

Aga kui sa ei oska kuskilt alustada?

Kõige populaarsemad elemendid karmi seksi juures ongi silmade kinni sidumine, laksu andmine, juustest tõmbamine ja partneri käte kinni sidumine. Katsetage erinevaid variante.

Ära karda öelda, kui partner ei ole piisavalt karm

Ja ära karda ennast väljendada ka siis, kui ta on. Et karm seks toimiks, peate te üksteisega olema täiesti ausad ja ütlema välja kõik, mida mõtlete ja tunnete.

Kui partner ei oska sind rahuldada, siis näita talle!

Kui sa soovid, et kallim sulle laksu annaks, aga sinu meelest teeb ta seda näiteks liiga nõrgalt, siis näita tema enda peal talle ette, kuidas sina sooviksid, et ta teeks.

Ja mis kõige tähtsam — jätke meelde, et teil peab olema lõbus!