Üks võimalik poos on ikka vana hea lusikas, esiteks ei pea kumbki teist ennast eriti liigutama, saate mõnusalt teki all kaisus olla ja mees saab naisele kõrva ilusaid lauseid sosistada. Peale lusikat saab kiiresti vetsus käia ja juba unenägudemaale triivida, pärast mõnusat orgasmi tuleb ju ikka hea uni.

Või miks proovida vahelduseks külili misjonäri? Siis on mehel lihtsam ja saab vabamalt võtta. Naine on külili asendis, mees põlvitab ja saab lihtsasti siseneda. Osad naised on ka tunnistanud, et selline misjonär meeldib neile rohkem, tekitab seksi ajal intensiivsema tunde.

Kui mees on jaanipäeva pidustustest veel äksi täis, siis pööra see enda kasuks tööle! Lama voodis, nagu hakkaksite misjonäripoosi tegema. Aga kui mees siseneb, kõverda oma jalad ja säti need talle õlgadele. Ka see on naise jaoks intensiivne poos, mis lubab olla niisama ajal, kui mees teeb ära kogu töö.

Kui te olete aga eriti väsinud, siis võiks kõige paremini sobida poos, kus naine lamab kõhuli, mees tuleb tema peale ja lamab samuti kõhuli, sisenedes õigel hetkel. Seda võiksid teha muidugi paarikesed, kelle kaaluvahe ei ole eriti suur või siis võiks mees hoida ennast natuke ikkagi püstisemas asendis, et mitte naist lömastada. Igal juhul on see poos laiskade sekspooside edetabelis kõrgel kohal, sest mõlemad osalised saavad mugavalt lesida.

Allikas: Stylecaster