“Ma teesklesin orgasmi saamist aastaid, sest ma arvasin, et seksuaalvahekord ongi selline. Ma polnud kunagi orgasmi saanud isegi ainult endaga tegeledes, niiet ma arvasin, et ma ei saagi seda. Kui ma lõpuks sain teada, mis tunne see on, siis peale seda ei ole ma enam mitte kunagi orgasmi teeselnud. Sellel ei ole lihtsalt mõtet, kaotajaks jään ikkagi mina.“ — Shelby, 28.

“Ma teesklen orgasmi saamist, sest ma petan oma abikaasat. Ta ei ole suutnud mulle rahuldust pakkuda juba aastaid, mistõttu ma seksin vahel ka teiste meestega. Kuid osad neist on nii ebakindlad ja soovivad mulle nii väga rahuldust pakkuda, et ma vahel valetan osadele neist, sest ma ei viitsi enam. See ei ole minust küll kena, kuid osad mehed lihtsalt ei ole voodis väga head ja mina ka ei jaksa neid kõiki õpetada.“ — Maddie, 49.

“Ma olen oma elus aastaid orgasmi teeselnud, sest ma olin väga kontrollivas suhtes ja ma poleks iialgi julgenud oma mehele öelda, et ta ei suuda mind rahuldada. See oleks olnud liiga hirmus. Ma alati teesklesin, et naudin vahekorda, ehkki sisimas nutsin kibedaid pisaraid. Oma praeguses suhtes on kõik risti vastupidi ja ma naudin seksi väga. Mul on kahju, et ma raiskasin oma elust nii mitu aastat millegi nii kohutava peale.“ — Anita, 51.

“Ma teesklen peaaegu alati orgasmi saamist, sest mind on väga raske rahuldada ja ma ei taha, et ükski mees peaks sellepärast ennast halvasti tundma. Ma olen iseloomult päris ebakindel ja minu suurim hirm on, et keegi tunneb ennast kehvasti millegi tõttu, mida mina olen öelnud või teinud. Ma tean, et see on vale, aga seks iseenesest mulle meeldib.“ — Adaire, 26.

“Teesklesin pikka aega orgasmi, sest ma arvasin, et ma pean. Tundus, et kõikidel mu sõbrannadel on suurepärane sekselu, aga mina ei jõudnud mitte kunagi oma mehega orgasmini. Hiljem sain aru, et ta ei osanud ka voodis mitte midagi ja mõtles ainult enda peale. Kuid sel ajal tundus mulle, et viga on minus.“ — Lucy, 31.

Allikas: The Guardian

Kui sa aga ei taha enam orgasmi teeselda, siis homme, 10. oktoobril räägib Epp Kärsin avameelselt ja tabudeta vebinaril sellest, mida teha, kui orgasmi ei koge ja paljust muust. Vaata lähemalt SIIT.

Naised, rääkige kaasa — kas te olete orgasmi teeselnud? Kui jah, siis mis põhjusel?