Proovige lihtsalt need veidrad soovid omavahel klappima saada ja tulge üksteisele vastu, siis ongi kõik hästi.

Veevalaja

Veevalaja jumaldab seksmänguasju ja ta tahaks, et tal oleks kõik mänguasjad olemas, mida enda ja oma partneri peal katsetada. Samas on ta mõnes mõttes päris arg, sest ta ei taha mitte üheski kohas peale oma voodi seksida.

Kalad

Kaladel on olnud palju erinevaid sekspartnereid, mistõttu ei ole üldse ebatavaline, et kellegagi voodis olles karjub Kalade tähtkujust inimene vale kallima nime. Kalad on väga julged ja nende suurim soov on filmida ennast ja oma partnerit seksimas.

Jäär

Jäär on täiesti väsimatu kõiges selles, mis puudutab seksi. Ta võib oma kallima peal ratsutada kasvõi pool tundi järjest, näitamata ühtegi väsimuse märki. Kuid sellel on ka põhjus — nimelt teesklevad Jäära tähtkujust inimesed kõige tihedamini orgasmi.

Sõnn

Sõnn on voodielus paadunud romantik, kes on vastu igasugustele erilistele asjadele. Talle meeldivad tavalised poosid, mida ta on harjunud tegema, samuti on ta väga lojaalne ja tahab oma kallimale pakkuda parimat. Ta vajab rahulikku seksi pea igapäevaselt ega suudaks mitte kunagi sellest loobuda.

Kaksikud

Kaksikute sodiaagimärgist inimesed on kõige tõenäolisemalt süütud. Nad ei ole väga avatud selles, mis puudutab seksi, niiet nad ootavad oma süütuse kaotamisega pikalt ja soovivad, et see läheks mõnele väga erilisele inimesele. Kuid kui nad selle kallima oma ellu leiavad, saavad nad kõige tõenäolisemalt kogu aeg orgasmi.

Vähk

Vähk on kõikidest sodiaagimärkidest kõige seksihimulisem. Ta tahab kogu aeg seksida ja kui ta just püsisuhtes ei ole, suudab ta skoorida üheöösuhteid rohkem, kui keegi teine. Samuti on Vähi tähtkujust inimesed väga seiklushimulised ja eelistavad seksida ükskõik kus, ainult mitte voodis.

Lõvi

Lõvide jaoks on suurus väga oluline ja kui nad leiavad partneri keskmisest väiksema meheauga, on suur võimalus, et nad isegi ei anna talle võimalust. Lõvid armastavad pimedust ja soovivad seksi ajal enda silmade ette salli, et kõik teised meeled töötaksid rohkem.

Neitsi

Neitsi sodiaagimärgist inimene on kõige rohkem avatud kolmekale ja kui ta selle mõtte on endale ükskord pähe võtnud, ei lase ta sellest enne lahti, kui on oma tahtmise saavutanud. Samuti kaotavad Neitsi tähtkujust inimesed kõige tõenäolisemalt esimesel kohtingul süütuse.

Kaalud

Kaalud on muidu väga rahumeelne tähemärk, kuid mitte selles, mis puudutab seksi. Nimelt on Kaalud väga altid kritiseerima partneri varasemat seksikogemust ja nad on sisimas solvunud, et ei saanud oma kallima jaoks olla esimesed. Kaalude tähemärgist inimeste lemmik sekspoos on koerapoos.

Skorpion

Skorpion armastab karmi seksi. Tal on kodus olemas käerauad ja piits. Eelmängust ta lugu ei pea, sest milleks sellise tegevuse peale aega raisata, kui saab kohe asja juurde asuda. Skorpionidel veab netikohtingutes.

Ambur

Ambur on voodis kõige häbelikum. Ta keeldub seksist ilma kondoomita, ta ei taha kasutada libestit ja temaga on võimatu seksida esimesel kohtingul. Kuid ta armastab teha oma kallimale oraalseksi, ehkki ise selle saamist ta ei naudi.

Kaljukits

Kaljukits saab palju orgasme ja ta saab neid enamasti ühe seksi ajal lausa mitu korda. Kaljukits armastab vabadust ja enamik selle tähemärgi inimesi ei ole pühendunud suhtes. Kaljukits teab, mida ta tahab ja veelgi paremini teab ta, kuidas seda saavutada, eriti voodis olles. Nende lemmikpoos on misjonär.

Allikas: Cosmopolitan