JÄÄR: saab orgasmi vähem kui minutiga. Jõuad vaevalt silmad sulgeda ja juba ongi kõik läbi.

SÕNN: võib terve öö seksida, ta ei näita väsimuse märke. Ideaalne kaaslane aeglaseks ja armastavaks seksiks.

KAKSIKUD: kui Kaksikud ei ole pikka aega orgasmi saanud, ei pea nad voodis üle poole minuti vastu. Kui nad saavad regulaarset rahuldust, suudavad nad naisele pika seksiga kaua aega mõnu pakkuda.

VÄHK: võib saada orgasmi minutitega, aga partneri rõõmuks võib ta samal ajal kesta ka tunde. Ideaalne partner.

LÕVI: Lõvi on iseendast nii sisse võetud, et kui ta juhtub seksi ajal peeglit nägema, saab ta orgasmi iseenda vaatepildi tõttu. Kui tahad Lõviga pikemalt vallatleda, arvesta selle faktiga.

NEITSI: armastab seksi ja eelmängu, temaga võib tundide viisi voodis hullata, aga vahepeal tabavad teda erektsiooniprobleemid, sest tema mõte läheb tihtipeale suvalistele radadele uitama.

KAALUD: meessoost Kaalud tahab nii väga oma naisele orgasmi pakkuda, et suurest õhinast unustab ise vahel orgasmi saada ja see tekitab temas pingeid.

SKORPION: keeruline meesisend, orgasmi saamine sõltub väga suuresti tema tujudest. Kui tal on hea tuju, siis naise jaoks nauding just kaua ei kesta…

AMBUR: meessoost Ambur peab alati ise esimesena orgasmi saama, muidu hakkab ta mossitama ja kogu edasisel üritusel on kriips peal.

KALJUKITS: viisakas sekspartner, kes teeb endast kõik oleneva, et naine saaks enne teda orgasmi. Kui naine on orgasmi saanud, ei ole tal probleemi sekundiga samuti saada.

VEEVALAJA: seks võtab sama kaua aega nagu ummikus istumine, ehk siis kaua ja tundub lausa venivat. Veevalajal on raske keskenduda ja tihti jäävad tema partnerid rahuldamata.

KALAD: suhtub seksi nagu see oleks tema viimane õhtusöök. Pikk, naudinguterohke ja salakaval. Temaga juba voodis igav ei hakka.

Allikas: Thought Catalog