Kui sinu seksielu on siiamaani läinud üle kivide ja kändude, võite peale tülitsemist mõlemad avastada endas hoopis teise külje ning nentida, et kergelt sadomasohhistlik seks ongi rohkem teie teema! Suled, käerauad, natuke karmim kohtlemine — see on paljude naiste fantaasia ning nii mõnegi mehe erutav unenägu. Peale tüli võib ka kõige pehmema olekuga mees muutuda tõeliseks täkuks ning naise jaoks võib see olla vägagi erutav.

Teine hea põhjus, miks on tore peale tülitsemist seksida, on see, et ehkki te olete vihased, vallandab seks teis lähedusetunde ja peale kirglikku vahekorda võite avastada, et te ei olegi enam teineteise peale vihased, sest palju mõnusam on rahulikult kaisus lamada, mitte edasi jaurata. Ehk see on lausa ideaalne viis tüli lõpetamiseks! Muidugi tasub meeles pidada, et probleemi see ei lahenda, aga selleks üheks korraks võib punkti panna küll.

Ja kui te muidu ei ole linade vahel eriti kirglikud, siis peale tülitsemist on emotsioonid laes ning edasi vihastamise asemel on palju mõttekam suunata tülist saadud energia vahekorda. See aitab maandada tekkinud pinged ja tulemuseks on kaks õnnelikku inimest.

Allikas: Cosmopolitan