Indiana ülikoolis viidi läbi uuring, kus vaadeldi enam kui 2000 paarikese seksuaalkäitumist ja tulemused olid päris üllatavad.

Nimelt selgus, et mitte vibraator ja muud erinevad vahvad seksmänguasjad ei muuda seksi niivõrd nauditavaks, vaid üllatav tegur seisnes hoopis milleski muus. Selles, et paarike saaks nautida elu parimat seksi, peavad nad mõlemad olema romantilised. Kui enne seksi kallistada, suudelda ja kaisutada ning teha neid tegevusi ka seksi ajal, siis see tagab suurepärase seksuaalvahekorra.

Uuringu läbiviijad küsisid paaridelt, mis neid voodis kõige rohkem erutab ja õnnelikuks teeb. Vastupidiselt stereotüüpidele tunnistasid mehed, et neile meeldib voodis hellus ja hoolitsus ning romantiline seks on kõige parem.

Uuringu läbiviijad soovitavad paarikestel olla avatud ja rääkida teineteisele oma soovidest. Samuti tasuks alati öelda oma kallimale, kui sa vajad lähedust. "Leidke uusi võimalusi teineteisega romantiline ja seksuaalne olemiseks, siis paraneb teie seksielu ja te saate hakata lõpuks nautima seksi, mida te mõlemad väärite", kinnitavad nad.

Allikas: The Sun