Lihtne misjonär

Kui mehel on seksi jaoks energiat, aga naisel mitte, (tuttav olukord, kas pole!?) siis see on täpselt õige poos. Naine lamab rahulikult selili, mees siseneb. Naine saab hoida oma jalgu kusiganes tal kõige mugavam ja lihtsam on, ei ole mingit vajadust neid mehe õlgadele tõsta.

Unine lusikas

Ideaalne poos, kui hakkate juba vaikselt magama jääma, aga erutunud olek närib hinge. Paarike on lusikapoosis, mees tagapool. Naine peab ainult natukene oma jalgu nihutama, et mees saaks vaikselt siseneda. Peale mõnuhetke saab praktiliselt kohe magama jääda.

Kaks laiska koera

Naine lamab kõhuli, tagumik natuke ülespoole sirutatud. Mees saab jällegi tagant siseneda. See poos võimaldab mehel natuke rohkem puhata, kui muidu, sest ta saab oma küünarnukid toetada naise seljale või tagumikule.

Oraalseks

Parim sekspoos, kui üks partneritest on liiga väsinud. Andke oma kallimale mõnikord võimalus lihtsalt lõõgastuda ja hellitage teda oraalseksiga.

Seks vannis

Peale rasket tööpäeva aitab soe vannivesi teil mõnusalt lõõgastuda ja puhata. Kui olete juba natukene jõudu kogunud, saab naine aeglaselt mehe peale istuda ja lasta väikemehel siseneda. Mees saab samal ajal vaadet nautida ja naise rindu hellitada.

Allikas: Health