1. Ta ei tutvusta sind kunagi oma tüdruksõbrana

Ei, ta ei taha olla äge ja müstiline, vaid ta lihtsalt ei ole teie suhtes kindel. Sa võid talle ju väga meeldida, aga kui te olete pikalt koos olnud ja ta keeldub sind teistele oma tüdrukuna tutvustamast, tuues erinevaid vabandusi, on asi halvasti. Kui sa temalt selle kohta küsid ja ta hakkab keerutama ning tunneb end ebamugavalt, peaks sul kohe pilt selge olema.

2. Teda ärritavad sinu veidrused

Igal inimesel on mõni omadus, mis teiste inimeste meelest on natuke imelik. Suhte alguses tunduvad tavaliselt inimestele kaaslase veidrused armsad. Kui mees viskab nõmedaid nalju sinu veidruste üle, mis teevadki sinust sinu, ei ole ta sinusse armunud. Veel hullem, kui sinu omadused teda ärritavad, siis peaksid sa ta küll kiiremas korras maha jätma.

3. Ta suhtub üleolevalt teistesse naistesse

Ta kommenteerib pidevalt su sõbrannasid ja suvalisi naisi tänaval, öeldes nende kohta, et nad on tema liigast väljas. Ta üritab sulle jätta muljet, et sina oled see ainus ja õige, kes sobib tema uhkesse liigasse, aga see on suur ohumärk. Armastav mees suhtub lugupidamisega ka kõikidesse teistesse naistesse.

4. Ta ei kutsu sind oma pereüritustele ega sõpradega kokkusaamisele

Ta toob pidevalt vabandusi, miks ta peaks seltskondlikel üritustel üksinda käima. Kui ta ei ole sinusse armunud, ei ole tema jaoks ühtegi loogilist põhjust, miks ta peaks oma perele ja sõpradele saatma valesid signaale. Kui te olete pikka aega koos olnud ja tal pole kavatsustki sind neile tutvustada, siis ära looda, et ta seda üks hetk järsku teeks. Ära ole nii naiivne.

5. Teda huvitab kõikide teiste inimeste arvamus teie suhte kohta

Kohe on näha, et mees ei tunne ennast suhtes päris kindlalt, kui ta otsib alati õigustust sellele, et see on ikka õige asi. Kui ta oleks sinusse armunud, ei läheks talle korda kõrvaliste isikute arvamus teie suhte kohta.

Allikas: YourTango