“Olen vaba naine selle õige otsingul, peale pikema suhte lõppu. Seda päris õiget pole ette veel sattunud ja vahepeal oli kenamatest meestest selline põud, kartsin juba, et polegi sellist, kes mulle meeldiks. Ja siis tuli suhtlusportaalist üks kena ja tore britt, kes meeldis. Oleme suhelnud mõne nädala, sh videokõnesid teinud, üsna hotiks kisub vahel. Ta räägib, et armus vist ära ja mulle meeldib ta ka.

Ta on selline tore, küllalt arukas mees, huumorimeelne, vist viskilembene (joodikuks ei kvalifitseeru) ja natuke enesekesksust olen ka märganud. Broneerib lennupileteid, ma pole päris kindel selle asja edasises arengus, aga kohtuda võib. Suhtes olen väga truu, internetitutvus pole veel päris suhe ja mõlemal on suhtlusportaalis konto alles, mis on normaalne.

Nädal tagasi maandus mu kontole aga selline mees, kelles on lisaks kenale välimusele ka täiesti vapustav sisu. See on selline inimene, kellega on ühised põhimõtted ja nii paljust rääkida. Ta helistas, rääkisime paar tundi. Ta on väga haritud ja vaimne, aga minu üllatuseks suutis suhtlemise väga kuumaks keerata.

Paari päeva jooksul teatas tore briti poissmees, et on minusse armumas ja palus, et valiksin tema kõigi teiste asemel ja et tema ei taha teistega võistelda. Ta on ilmselt saanud mingi tüki mu südamest, sest ma ei suutnud tal minna lasta. Samas — jätta lähemalt uurimata see, kes tundub pakkuvat toitu nii mu kehale kui vaimule?

Eile õhtul tekkis olukord, et mu britt vaatas mulle telefoniekraanilt armsa pilguga otsa ja meie “suhe” jätkub. Kui aga tund hiljem see “taeva kingitus” kuuma unejuttu tahtis rääkima hakata, tundus see liiga imeliku ja lausa petmisena, vabandasin väsimusega välja, et räägime teinekord, et saaksin mõelda. Kainelt mõeldes peaksin ma temaga tutvuma, et saada teada, kas see keemia tähendab ka tunnet.

Otsust ei saa ju langetada nii lühikese tutvuse põhjal, suhelda võib mitmega, aga kahe mehega küberseksida vist küll eetiline pole, tundub igatahes vale. Valida kahe virtuaalse mehe puhul üks tundub jälle väga ebapraktiline. Valetada mulle ka ei meeldi. Huvitav, et peab kaks korraga tulema, kui pikalt polnud ühtegi võtta?”