1. Huulepulga jälg, naisteparfüümi lõhn…

Kui su kaaslasel on juba mitmendat korda naisteparfüümi lõhn juures, kui tal on huulepulgajälg kaela peale või kui sa leiad tema autost naistele kuuluvaid esemeid, siis on üsna kindel, et tal on kõrvalsuhe. Kui see kordub ja kui ta üritab sulle selgeks teha, et töökaaslased teda musitavad, siis parem on, kui sa teda ei usuks.

2. Ta jõuab töölt hilja koju

Täiesti ootamatult on ta tööga üle koormatud, aga teda ennast ei paista see ärritavat. Koosolekud venivad tihti poolde öösse ja ta on kogu aeg hõivatud. Ta jõuab koju palju hiljem kui tavaliselt ja kui ta kord kodus on, läheb ta üsna ruttu magama pööramata sulle erilist tähelepanu.

3. Ta tundub olevat mõtetega mujal, kui sa temaga räägid

Ta on sinu juures, aga sa näed, et oma mõtetega on ta kuskil mujal. Ta vastab ükskõik mida ja ei pööra suurt tähelepanu sellele, mida sa ütled või teed.

4. Ta on hakanud oma välimuse eest palju hoolt kandma

Enne oli ta kümne minutiga valmis, nüüd võtavad hommikused toimetused tal vähemalt pool tundi aega. Ta valib erilise hoolega, mida selga panna, hoolitseb oma juuste eest ja kasutab palju lõhnaõli.

5. Ta on rahulolevam, kui enne ja seda ilma mingi erilise põhjuseta

Ta näeb väga rahulolev välja, ehkki midagi erilist pole juhtunud.

6. Ta ei pööra sulle enam tähelepanu

Sa võid muuta oma soengut ja osta uusi rõivaid, aga ta ei pane seda üldse tähele. Sa katsud olla tema vastu väga hea ja üritad luua lähedasemat sidet, ent ta ei võta vedu. Ta mõtted on mujal…

7. Su lähedased on tähele pannud, et su mees on muutunud

Su sõbrad ja lähedased on sulle märku hakanud andma, et su mees on muutunud, et midagi on teisiti kui enne ja et sa peaksid ettevaatlik olema.

8. Sa tunned, et tal võib olla kõrvalsuhe.

Naiste intuitsioon on tugev. Kui sul on tunne, et ta võib käia mõne teise naise juures, siis katsu tõde välja selgitada.

9. Kui sa talle oma kahtlustest räägid, siis ta vihastab

Öeldakse, et parim enesekaitse on rünnak. Ehk siis, kui sa talle oma süüdistused esitad ja ta ei oska vabandusi leida, võib ta sind hoopis rünnata. Süütunnet on raske kanda.

10. Ta ei taha sulle oma sõnumeid näidata

Usaldus on iga suhte alus, kuid võib juhtuda, et ühel kaaslasest tekivad teise suhtes kahtlused ja ta tahab veenduda, kas neil kahtlustel on või ei ole tõepõhja all. Kui sa märkad, et ta sinu eest oma telefoni peidab ja ei lase sul kunagi oma sõnumeid vaadata, siis tõenäoliselt ta petab sind.

11. Ta on sinu vastu ääretult meeldiv

Ta laseb sul valida, mida te õhtul telekast vaatate, ta ostab sulle kingitusi ja katsub su kahtlusi eemale peletada. Kui selline harjumus on tekkinud just viimasel ajal, võib see olla tingitud süütundest, mis talle rahu ei anna.

12. Ta võib sind süüdistada selles, et sa teda petad

Kui ta sind petma peaks, siis sellepärast, et ta ei ole enam teie suhtega rahul. Ta muutub kergesti ärrituvaks ja kui sa peaksid oma kahtlustest talle rääkima, võib ta hoopis sind truudusetuses süüdistada.

Allikas: Kodused Lood