Sa oled tema jaoks ilus ka ilma meigita

Need pisikesed vead, mida sa katsud meigiga peita, on just need, mis muudavad su ainulaadseks ja omanäoliseks. Ja sageli on see just miski, mida mees sinu juures eriti armastab. Kui su mees peab sind ilusaks ka siis, kui sa ilma meigita oled, armastab ta sind tõeliselt.

Sul on juuksed sassis? Ta ei pööra sellele tähelepanu

Või kui sa oled tulnud juuksuri juures ja leiad, et su uus soeng sulle ei sobi. Aga mees kinnitab, et sa oled ikkagi ilus, sest tema jaoks pole tähtis mitte su välimus, vaid see, mis su südames on.

Vanus ei loe

Mees, kelle jaoks sa oled kallis ja armas, veedab sinu kõrval kogu oma elu. Teda ei hirmuta su kortsud ja hallid juuksed. Ta ei nõua, et sa sarnaneksid kaanetüdrukule.

Ta toetab sind

Kõikidel paaridel tuleb ette raskusi. Kui te hoolimata kõigest hoiate kokku ja toetate teineteist, siis olete te leidnud õige inimese.

Ta ei ärritu, kui sa oled halvas tujus

Peale väsitavat ja rasket päev, kui sa tuled koju halvas tujus, katsub ta sind mõista ja ei võta seda isiklikult. Vastupidi, ta katsub su tuju tõsta.

Ta ei taha sinu elu kontrollida

Ta ei kontrolli su välimust, su vaba aega, su elu ega su isiksust. Ta annab sulle vabadust olla sina ise, võtta vastu isiklikke otsuseid ja tahab, et sa oleksid õnnelik.

Allikas: Kodused Lood