Lauamängud välja

Lauamängud on uus alternatiiv väljaskäimisele. Millal sa viimati Monopoli või Reis ümber maailma mängisid? Kas 5, 10 või 20 aastat tagasi? Igatahes on see piisav aeg , et kapinurgas tolmu koguv mängukarp uuesti välja võtta ja kallimaga koos üks pingeline mäng maha pidada.

Kas mäletad seda….reisi?

Kindlasti on teil aastate jooksul kogunenud hulgaliselt reisipilte. Ajal, mil üle piiri saamine on raskendatud, on paras aeg on reisipildid arvutist kokku otsida ja neid üheskoos vaadata. Miks mitte ka lemmikud välja valida ja paberile printida? Kindlasti meenuvad paljud ilusad hetked ja täiendust saavad ka sinu sotsiaalmeedia kontod.

Kokake dessert

Mõistame, et terve õhtusöögi vaaritamine on suur töö ja ega ei viitsigi seda alati teha. Kui pearoog tuleb Woltiga kohale, siis dessert kokake aga ise. Kindlasti on see ka paras peamurdmine — leida midagi, mis mõlemale maitseb ja samas midagi, millele liiga palju aega ega närvirakke ei kulu. Kuid uskuge, tulemus (ja ka protsess ise!) on kindlasti seda väärt.

Kunstitund

Kui te just kunstiüliõpilased pole, siis võib kihla vedada, et koos maalinud või joonistanud te ammugi pole. Kuid miks mitte? Joonistamine ja maalimine ilma igasuguse surveta või realistlike ootusteta on väga mõnus pingete maandaja. PS! Enne kui värvid välja otsite või ostate, vaadake oma kodu kriitilise pilguga üle. Ehk on mõni sein, mis vajaks hädasti kunstiteost? Kui on, siis saate sobivad värvid valida ja üheskoos vahva mäletuse luua.

Tahaks teada, aga…

Küsige üksteiselt küsimusi. Kuigi tundub, et tunned oma kaaslast juba läbi ja lõhki, on teil mõlemal kindlasti midagi, mida te teineteise kohta teada tahate, kuid pole julgenud mingil põhjusel veel küsida. Kuida seda siis teha? Lõigake valmis 10 sedelit, andke teineteisele piisavalt aega küsimuste kirja panemiseks. Täitke sedelid ära ja andke kaaslasele. Vahel on lihtsam kirja panna ja lugeda kui otse küsida…

Need vanad mustvalged filmid

Filmiõhtud on alati vahvad. Kui kõik uuemad seriaalid ja linateosed on läbi vaadatud,
võiks pöörduda vanade heade mustvalgete klassikute juurde, kust leiab palju taasavastamist ja vahvaid paralleele tänapäevaga. Ja kui kodune film — siis otseloomulikult ka popkorn.

Allikas: artofmanliness.com