Julio Cesar Mora Tapia ja Waldramina Maclovia Quinteros Reyes teenisid ära Guinessi maailmarekordite tiitli kui maailma kõige kauem abielus olnud paarike.

Julio on uskumatud 110 aastat vana ja tema abikaasa, Waldramina on peaaegu 105aastane. Nad mõlemad töötasid kunagi õpetajatena, sündisid ajal, kui sotsiaalmeediat ei olnud olemas ja tegelikult sündis Julio ka enne seda, kui esimene ristsõna valmis sai.

Nad abiellusid 1941. aastal Ecuadoris asuvas Quito linnas, kuigi kummagi perekond nende suhet heaks ei kiitnud, ja nad on olnud abielus 79 aastat. Kuidas nii kaua teineteist üldse taluda on võimalik? Siin on selle paarikese õnneliku abielu saladused:

1. Hea sõprussuhe on kauakestvale romantikale hea vundament

Waldramina ja Julio olid enne armusuhte loomist seitse aastat lihtsalt sõbrad.

2. Teiste inimeste arvamuste ignoreerimine on vahel kõige parem otsus, mis teha saate

Kuigi paari lähiring ei kiitnud nende suhet heaks ja nad pidid salaja abielluma, tõestasid nad, et nende armastus on seda riski väärt.

3. Teineteise seltskonna nautimine on väga oluline

Üks paari tütardest on väitnud, et tema vanematele meeldib väga kahekesi aega veeta ja see on nende suhtele väga palju andnud.

4. Täiskasvanulik käitumine on samuti tähtis

Paar on ühes intervjuus väitnud, et täiskasvanulik käitumine on nende suhte edu taga.

5. Teineteist peab austama

Veel üks asi, mis nende suhet iseloomustab, on teineteise austamine. Seega, kui leiad kellegi, kes vaatab sind nii nagu Julio vaatab Waldraminat, ära lase teda käest!

6. Luuletused aitavad

Waldramina armus Juliosse tänu viimase luuletustele.

Allikas: Well+Good