1. Sa kinnitad vankumatult, et naudid iseseisvust.

Selles, et oled tugev naine, kes saab ise enda eluga hakkama, pole midagi halba, aga paljude meeste puhul on selle pidev esile toomine eemaletõukav. See võib sind küll üllatada, aga meestele meeldib, kui neid vajatakse. Väärt mehed soovivad sinu eest asju parandada, purke avada ja sind igakülgselt aidata. Seega, kui ütled kindla sõnaga, et saad kõigega ise hakkama, jätad talle justkui mulje, et sa ei vaja teda.

Mida siis teha? Ära uhkusta oma iseseisvusega juba siis, kui olete vaevu tutvunud ja paar korda väljas käinud. Näita talle esmalt oma pehmemat külge ja küll ta sinu tugevusest ise aru saab. Pole vaja seda talle näkku hõõruda.

2. Räägid kogu aeg tööst.

Sa armastad oma tööd ja oled selles, mida sa teed, tõeliselt hea. Sa ei suuda ära oodata, millal hommikul äratuskell heliseb ja sa saad oma kirega tegelema hakata. Mees, kellega väljas oled, ei pruugi sellest aga nii vaimustuses olla.

Olenemata sellest, kas tal on edukas karjäär või ta alles püüdleb sinna poole, ei taha ükski mees kohtingul tööasjadest rääkida. Selle asemel jää parem lõbusate teemade juurde nagu puhkusereisid, raamatud, filmid, toit ja teie hobid. Need teemad on tema jaoks ka huvitavad ja ehk saad isegi teada, mis tema suurim kirg on.

3. Räägid kogu aeg oma lastest.

Sinu lapsed on sulle kõige olulisemad ja soovid neile alati kõige paremat ning on loomulik, et nad tulevad kohtingu jooksul siin-seal teemaks. Oluline on aga teada, kui palju peaksite neist rääkima. Kui suurem osa teie ühiselt veedetud ajast möödubki neist rääkides, paistad mehele rohkem emme kui kütkestava naisena. Alguses on ta ju pigem huvitatud ikka sinust mitte sinu lastest.

Seega, laste mainimine on täiesti normaalne, aga ära jää esimesel või teisel kohtingul neist tundide viisi vatrama.

4. Oled liiga negatiivne.

Paljud naised kipuvad juba kellegagi tutvudes liiga palju kurtma ja kritiseerima. Pole siis ime, et mees esimesel võimalusel minema jookseb, kui sa terve teie kohtingu aja ainult vingusid. Isegi, kui sul on kurtmiseks hea põhjus, jätad endast väga negatiivse mulje.

Soovitame sul mõelda iga päev välja viis asja, mille eest sa tänulik oled ja seejärel neile keskenduda. Too ka teievahelisse vestlusesse rohkem positiivseid noote ja jätad endast palju toredama inimese mulje.

5. Räägid talle oma eelmistest suhetest halba.

Tunned vajadust kohtingul rääkida kaaslasele oma lahutusest või sellest, kuidas minevikus on mehed sulle valetanud ja sind maha jätnud ning uudishimutsed, kuidas tema eelnev suhe lõppes? Pole ühtegi hullemat viisi, kuidas teda eemale peletada.

Kui räägid talle mehest, kes sind halvasti kohtles, tekitad oma kaaslases ebamugavust. Ta hakkab mõtlema, miks keegi sinuga nii käitus ja kas selleks oli ehk mõni mõjuv põhjus. Meestele ei meeldi kuulda halba teiste meeste kohta ja see peletab nad koheselt eemale.

Esimese kohtingu jututeemad peaksid olema positiivsed. Näita talle oma häid omadusi ja seda, mis muudab su tõeliselt ägedaks naiseks. Seda pole võimalik teha, kui sa keskendud oma murtud südamele.

Aeg on muutuda!

Kui mõistsid, et kõik need viis asja kehtivad ka sinu puhul, luba endale, et sa ei korda neid enam kunagi. Seda tehes oled ise õnnelikum ja meeste silmis atraktiivsem ning enne, kui seda ise mõistagi jõuad, kutsub juba see “õige” sind välja.

Allikas: Your Tango