Kaire tunnistab, et peale lahku minekut pole ta ootama jäänud, vaid püüdnud omale uut kallimat leida. Naine tunnistab ka, et ei otsi omale pelgalt voodipartnerit vaid nn täispaketti ehk siis suhet, kuhu kuuluks nii hingeline lähedus kui ka hea seks.

Nii on ka Kaire, nagu ka paljud teised naised, proovinud oma õnne leida Tinderis. “Kõik minu Tinderi-suhted on olnud täis ebakindlust, kuigi sukeldusin nendesse suures usus ja lootuses, et need minu enesekindlust ja väärikust toetaksid,” sõnab Kaire ja lisab: “Samas me ju teame, et Tinderis käiakse seksi pärast. Käisin ja seksisin. Nägusad mehed, nooremad ja vanemad. Kõik seda tüüpi, et pühendumust neil paarisuhteks ilmselt pole. Lootsin siiski salamisi, et ehk ma ikka meeldin just naisena neist kellelegi. Saatus aga näitas, et tutkit!”

Kahasse koos Dagmar Ojaga kirjutatud raamatus, ütleb Kaire ka seda, et tema ei oska seksi ja armastust kahe eri asjana võtta. "Ei oska ega saa mina kedagi ära kasutada, sest arvestan enda ja teiste tunnetega ja austan selles osas oma piire."