Ashley sõnul saab enamikus tutvumisrakendustes kasutada maksimum 150 tähemärki, mille raames võiksid kindlasti ära mainida, millist suhet sa otsid, millised on su hobid ja pisut ka selle kohta, kuidas sa armastad veeta oma vaba aega.

Näiteks võiksid kirjutada midagi stiilis: “Vabal ajal olen kas rannas, kohvikus või koos sõpradega. Õpin ka kitarri mängima! Eks näis, kuidas läheb. Aga, kui läheksime kohtingule, siis kuidas elav muusika ja vein kõlab?”

Või hoopis: “Mu sõbrad ütleksid, et ma olen unistaja — räägin alati oma suurtest ideedest — ja ma tahaksin kogu aeg reisida. Ma armastan maailma!”

Siin on veel mõned Ashley parimad nipid, kuidas tutvumisäpis teiste naiste seast välja paista:

1. Ära kindlasti jäta enda kohta kirjeldust lisamata! Sind võib üllatada, kui paljud inimesed seda reaalsuses teha ei viitsi ja loodavad, et piltidest piisab.

2. Mõtle ka oma pildid läbi. Unusta selfid ja päikeseprillidega pildid ning vali esimeseks pildiks selline foto, kus oled peal ainult sina.

3. Ole aus! See peaks olema loogiline, aga sageli proovime me endast paremat muljet jätta ja seetõttu ka pisut valetama. Ära lisa sinna nimekirja hobisid, mis sind tegelikult ei huvita või pilte endast, mis on tehtud kümme aastat tagasi. Ja ära kirjuta, et otsid suhet, kui see tegelikult nii ei ole.

4. Ära karda. Kui sa pole valmis end "turule" panema ega aus olema ja ütlema, mida sa tegelikult tahad, siis kuidas saab seda keegi teine teha?

5. Vaata üle, et su tekst ei sisaldaks kirjavigu! Uuringud on tõestanud, et naised eelistavad pigem halba seksi kui vigast teksti, mistõttu vaata üle, mis sa kirja panid. Tõsiselt ka!