On selgunud, et kõige rohkem petavad inimesed oma kallimaid kaks nädalat peale jõule. Kohtinguportaal Gleeden viis läbi mitu aastat kestnud uuringu, kus vaadeldi, millal teevad abieluinimesed kõige enam sinna saidile kontosid ja lõpuks selguski, et see on natuke aega peale jõule.

Miks nii? Sest jõulude ajal ollakse enamasti päris pikalt omavahel ninapidi koos ja osade inimeste jaoks on see vaimselt väsitav, eriti kui külastatakse mõlema poole peresid ja kõikidel ei ole peresuhted väga head.

Aga isegi kui armastus on suur, peresuhted head ja jõulud meeldivad, siis ikkagi võivad mõtted minna petmise peale. Sest kui jõulude ajal on tore ja iga päev on põnev ning puhkuserutiin on hea, siis tundub tavaline hall argipäev peale jõule masendav ning nõrgemad inimesed tunnevad, et tahavad põnevust veidike rohkem pikendada.

See loomulikult ei anna põhjust kedagi petta. Kuna praegu alles algab suvi, on hea juba pool aastat natuke selles suunas mõtteid mõlgutada ja võtta võimaliku ohumärgina seda, kui kallim peale jõulupäevi tahab äkitselt minna "eriti tähtsale tööreisile". Hulluks ei tasu muidugi minna ja kallimat süüdistama hakata ka mitte, aga tähelepanelik tasub siiski olla.

Allikas: YourTango