1. Sa teed pidevalt tema jaoks üllatusi, ise midagi vastu saamata.

Suhe on kompromiss, kus antakse endast palju ning ka saadakse vastu. Kui sina oled pigem andja ning pole pikalt tundnud pingutusi oma teiselt poolelt, on see ohumärk. Tingimusteta armastus on küll ilus, kuid tuleb tähele panna, millal hakkab mees süüdimatult käituma ning ei tee sinu heaks enam midagi.

2. Sa tunned end kõrvalejäetuna

Ühel hetkel tekib tunne, et mees kohtleb sind iluasjakesena ning ei võta sind enam tõsiselt? Õige inimesega suhtes olles ei tunne sa end iial kõrvalejäetuna. Armastav mees kohtleb sind kui võrdväärset ning ei alanda sind kunagi oma perekonna või sõprade ees. Õige mees paneb sind tundma olulise ning armastatuna, mitte ärakasutatuna.

3. Sinu soove ei arvestata või neid ignoreeritakse

Tervislikus suhtes väärtustatakse sinu ideid, mõtteid, soove ning tundeid. Armastav mees kuulab sinu mõtteid ja proovib koos sinuga ühtse tiimina anda endast parima, et nendega arvestada ja vajadusel muutusi läbi viia. Kui teda ei huvita sinu tunded, või veelgi hullem — ta teeb nende üle nalja, mõtle tõsiselt järele, ehk kasutab ta sind ära.

4. Sa ei tunne end suhtes kindlalt ja pole kindel, kas teil üldse on suhe

Üks kindel märk, et mees kasutab sind ära, on see, kui ta pole nõus teie suhet defineerima. Kui ta vingerdab alati osavalt välja tõsistest vestlustest, mis puudutavad teie suhet, võib see olla märk, et ta tahab olla vaba. Kui ta on sinus kindel, on ta arvatavasti juba pakkunud, et tahaks sind oma sõpradele tutvustada või suhte kuskil “ametlikuks” teha, kasvõi ainult teie kahe vahel.

5. Tunned, et midagi on valesti, kuid ei taha seda endale tunnistada

Tihtipeale saab meie sisetunne varem aru, et midagi on valesti ning hakkab sellest märku andma. Raske on sellistel hetkedel ennast usaldada, eriti kui tahaks siiralt uskuda, et tegelikult on ju kõik hästi. Suhete teemal ei taha mõistus ja süda koostööd teha. See on raske, kuid ennast tasub usaldada — meie alateadvus on võimas ja püüab meile õigetel hetkedel märku anda.

6. Sa ei tunne ennast väärtustatuna

Kui sa tunned, et mees ei arvesta sinuga ning ei austa sind, jäta ta maha. Jutul lõpp. Armastus võib olla suur ning vabandused võivad olla kiired tekkima, kuid kui mees ei austa sind juba suhte alguses, ei tule sellest midagi välja.

Allikas: YourTango