Sul on imelikud ootused sellele, kuidas mees sinuga suhtlema peaks

Naised on harjunud, et suudavad teha kümmet asja korraga ja enam-vähem nende vahel ka oma tähelepanu jagada. Kuid mehed on teistmoodi programmeeritud. Naised ärrituvad väga, kui proovivad tõsist jutuajamist läbi viia ja ei saa vastuseks midagi peale mühatuse. Kuid tihti leiab see oluline vestlus aset siis, kui mees on süvenenud teleka vaatamisse või arvutis olemisse. Mees ei saa aru, miks tema olulist tegevust segatakse. Kui sul on vaja oma elukaaslasega tõsiselt rääkida, oleks vaja talle viisakalt läheneda ja küsida, kas tema jaoks üldse on praegu sobiv aeg rääkimiseks. Oma teemale võiks teha ka sissejuhatuse, siis on mees rohkem avatud. Kui sa oled harjunud oma mehele töö juurde helistama, et jagada erinevaid detaile oma päevast ja ta ei tundu eriti huvitatud olevat, ei tähenda see kohe, et ta sind petaks. Kui mees millegagi tegeleb, tahab ta ainult selle konkreetse asjaga ühele poole saada. Sa võid oma vähem olulised lood jätta ka õhtupoolikuks, kui mees koju tuleb. Ja uuri alati enne rääkima hakkamist, kas tema saab praegu sinule oma aega pühendada.

Sa elad oma ebakindlust ja kadedust tema peal välja

Naised võivad rääkida oma meestele kõigest. Kuid nad kardavad välja tuua oma seksuaalseid fantaasiaid ja unistusi. Kui mees palub ühel hetkel sul tema jaoks mingit moodi riietuda, näiteks sukki või kontsi kanda ja miniseelikut, mida ta tavaliselt ei palu, siis sa ei pea kohe eeldama, et ta tahab seda kuna mõni teine naine käib niimoodi riides. See tähendab, et mees soovib mõnda oma fantaasiat ellu viia või siis tahab ta vaheldust. Selles ei ole midagi halba, et ta julgeb oma soove väljendada. Ka naised peaksid samamoodi tegema. Ausalt üksteisele oma kõige salajasemate soovide rääkimine näitab ülima usalduse märki. Kui naine on meeletult ebakindel oma keha või millegi muu suhtes, on kadedus teiste inimeste peale kerge tekkima. Kuid miks elada seda välja oma mehe peal? Kõige olulisem oleks enda sisse vaadata ja vajadusel abi otsima. Keegi teine ei pea sinu murede pärast kannatama.

Sa ei kuula päriselt, kui ta sinuga räägib

Naised arvavad alati, et nemad on suhetes head suhtlejad. See võib ju rääkimises nii olla, aga hea suhtlus eeldab ka teise inimese kuulamist. Naistele meeldib millegipärast kuulata mehi ainult pooleldi, ja siis ise ülejäänud jutt välja mõelda. Mees ei jõua oma lugu lõpetadagi, kui naine on juba solvunud asjade peale, millest mees isegi ei rääkinud. Kui naised vaid suudaksid kõrvale heita “mina ja maailm” suhtumise ja päriselt kuulaksid oma meest, jääksid nii mitmedki tülid ära. Ka mehed tahavad vahel olla rääkija rollis ja kui nad tunnevad, et neid kodus ei kuulata, siis lõpuks võivadki leida nad kellegi teise, kellele ausalt oma muresid kurta.

Allikas: YourTango