Tõde on selles, et mitte keegi teine ei saa sellele küsimusele sinu eest vastata. Samas on olemas nii mõnigi kindel märk, mis viitab sellele, et abielu aeg on otsa saanud. Loe edasi ja saa teada, mis need märgid on.

Sina või sinu abikaasa on muutunud vägivaldseks

Igasugune vaimne või füüsiline vägivald — ükskõik, kas suhtes või väljaspool — ei tohiks olla lubatud. Seega, kui suhtes esineb juba mingil viisil vägivalda, on aeg see lõpetada.

Sinus on kasvanud viha

Öeldakse, et armastusest vihkamiseni on vaid üks samm. Kui sinu tunded abikaasa suhtes on püsivaks vihaks muutunud, on tõenäoliselt parem sel juba varakult minna lasta, enne, kui asjad hullemaks lähevad.

Tema käitumine seab teie lapsed ohtu

Abielus on sinu üheks peamiseks kohustuseks kaitsta oma lapsi. Kui partneri käitumine seab ohtu sinu või lapsed, on aeg sellest olukorrast väljuda.

Teie tulevikuplaanid ei ühti enam

Võib-olla üks teist ei soovi enam samu asju nagu siis kui abiellusite. Näiteks sa arvasid, et tahad lapsi, aga see on nüüd muutunud. Kahjuks sellised asjad juhtuvad ning sellise olukorraga silmitsi seistes on oluline ühiselt otsustada, kas see muutus lõpetab teie kooselu või mitte.

Ta ei ole enam huvitatud teie abielu päästmisest

Loomulikult on soov abielu pärast võidelda igati soovitatav, kuid vaid ühepoolne võitlus on tõeline väljakutse. Kui sinu partneri puhul on selge, et ta pole huvitatud teie erimeelsuste lahendamisest, võib just nüüd olla aeg panna paika sinu lahkumisstrateegia.

Te teete teineteisele pidevalt haiget

Armastus ei tohiks teha haiget. Kui sinul või sinu partneril ei ole mingisugust huvi lõpetada käitumismustrid, mis partnerile haiget teevad, on aeg suhe lõpetada.

Ta teeb lahutuseks ettepaneku

Kui jõuab kätte hetk, mil partner teeb lahutuseks konkreetse ettepaneku, on vähetõenäoline, et ta seda tegelikult tõsiselt ei mõtle. Kui ta on enda jaoks juba selle otsuse vastu võtnud, on teda keeruline ümber veenda.

Koosolek mõjutab sinu tervist negatiivselt

Stressirohketel olukordadel on otsene mõju nii sinu vaimsele kui füüsilisele tervisele. Kui märkad, et sinu tervis halveneb ja sa kahtlustad, et selle süüdlaseks on stress, mida abielus koged, on aeg lahkuda.

Abielu algas valedega

Kahjuks ei ole inimesed alati kõiges ausad ning vahel ei tulegi tõde ilmsiks enne kui olete altari ees teineteisele juba „jah“ öelnud. On olemas ka väga tõsiseid ebaausaid võtteid, mis kvalifitseeruvad isegi abielu tühistamiseks.

Sinu iseendale antud lubadused on murtud

Meil kõigil on asju, mida oleme endale lubanud, et abielus kunagi ei talu. Mõne inimese jaoks on see näiteks truudusetus ja mõne jaoks võib-olla meelemürkide tarbimine. Kui sinu abiellu tekivad mõned neist talumatutest vahejuhtumitest, võib olla aeg suhe tõepoolest lõpetada.

Allikas: Madame Noire