Sa võid ju imestunult ohata, et aga mu mees on teinud neid asju... aastaid tagasi. Suhte alguses. Kui tahad, et teie suhe uuesti õitsele puhkeks, anna mehele teada, et sa soovid, et ta käituks vahel nagu teie suhte alguses. Kuid loomulikult pead sa ise siis samamoodi käituma.

Ta ei karda näidata sulle oma haavatavat poolt

Mehed tahavad muidu näidata ennast sellest kõige tugevamast küljest. Ainult siis, kui mees sind täiega armastab ja sind usaldab, julgeb ta näidata ennast sulle siis, kui tal on halb ja raske. Siis ei karda ta enam küsida sinu tuge.

Ta teeb sulle iga päev komplimente

Ja näeb nendega vaeva! Kui mees armastab sind tohutult, ütleb ta sulle, et sa oled ilus ka siis, kui oled just ärganud ja juuksed on väga sassis. Ta märkab väikeseid detaile, mida teised inimesed ei näe, ja teeb nende kohta komplimente.

Ta on nõus palju ohverdama, et sina oleksid õnnelik

Ta seab sind esikohale sõna otseses mõttes. Tema jaoks on kõige olulisem see, et sina oleksid õnnelik. Selle jaoks pakub ta sulle täiesti tingimusteta armastust.

Ta on sinu suurim ergutaja

Kui sul on kehv päev ja sa ei taha midagi teha, ei mõista ta sind hukka. Ta leiab õiged sõnad sinu motiveerimiseks ja on sinu jaoks olemas, et sind toetada.

Ta ei võta sinu armastust iseenesestmõistetavana

Kui inimesed on pikalt suhtes olnud, hakkavad nad üksteist võtma liiga iseenesestmõistetavana. See teguviis viib kahjuks enamikel juhtudel lahutuseni. Kui sa ei taha, et teil nii juhtuks, siis nähke mõlemad selle suhte toimimise nimel vaeva. Vahel on isegi väike armukadedus võtmesõnaks, mis mõne paarisuhte päästab.

Ta pöörab tähelepanu väikestele asjadele, mis on sinu jaoks olulised

Kui muidu on mehed udupead, siis väga armunud mees teab, mis on sinu jaoks oluline. Ta jätab meelde väikeseid vihjeid, mida sa teed. Näiteks lillede kohta, mida sa oled kellegi teise kodus näinud. Ta saab aru, et need meeldivad sulle ja järgmisel päeval üllatab ta sind sarnase kimbuga.

Allikas: YourTango