Nendes kohtades oleks hea koos kalli inimesega arutada raskete teemade üle, sest siis saate olla kindlad, et te ei sega oma probleemidesse kõrvalisi isikuid:

1. Pargis.

Olge värskes õhus, see rahustab teid. Kuna te olete pargis ja seal on ka teisi inimesi, tahate alateadlikult oma hääli madalal hoida, et mitte teisi häirida. Seetõttu ei hakka te üksteise peale karjuma ja suudate oma muret lahedada tsiviliseeritumalt.

2. Peale trenni jalutuskäigul.

Kui harrastad jõusaalis käimist, siis peale seda on hea aeg probleemide lahendamiseks. Kutsu oma kallim jalutuskäigule ja käimise pealt arutage läbi oma probleeme. Kuna trenni tegemine vabastab õnnehormoone, ei ole sa nii vihane.

3. Verandal või rõdul.

See on turvaline kodune õhkkond, aga siiski võivad ka teised inimesed teid kuulda, mistõttu suudate te käituda korralikumalt, kui näiteks oma elutoas.

4. Suhtenõustaja kabinetis.

Oma probleemidest kõrvalisele isikule rääkimine, eriti veel, kui ta on professionaal, ei ole kohe kindlasti häbiväärne. See on tegelikult parim koht oma murede lõplikuks lahendamiseks.

5. Kohvikus.

Hea oleks valida koht, kus teisi inimesi on samuti läheduses, aga mitte nii, et see oleks ülerahvastatud. Kui inimesi on mõnes kohas liiga palju, kuulevad nad tahes-tahtmata teie vestlust pealt. Muidu on kohvik hea valik, kui te suudate vaikselt oma muresid arutada.

Kuid millistes kohtades ei tohiks kindlasti tõsisemate teemade üle arutada?

6. Magamistoas ja/või voodis.

Magamistuba peaks olema inimese jaoks kõige turvalisem paik, kus saab raskest päevast välja puhata ja kalli inimesega intiimsusi vahetada. Tülitsemine rikub selle õhkkonna pikemaks ajaks ära ja sa ei saa seal toas ennast enam väga turvaliselt tunda.

7. Uhkes restoranis.

Nendes kohtades on tavaliselt vaikne ja pidulik õhkkond ja kui sa just ei taha ennast väga üles lüüa, et isutuna keeruliste murede üle arutada, ei sobi see koht üldse.

8. Baaris või pubis.

Alkohol ja tülitsemine ei sobi omavahel kokku. Inimesed hakkavad liiga palju alkoholi tarbima, kui on vihased ja õnnetud ning see võib viia selliste asjade ütlemiseni teisele inimesele, mida sa tegelikult päriselt ei mõelnud.

Allikas: Cosmopolitan