Kuid see ei tähenda muidugi, et te ei saaks kodus enam midagi koos teha ja peaksite erinevates nurkades istuma, üksteisest võimalikult kaugel. Nüüd on just hea aeg teha neid tegevusi, millele te varem ei ole väga keskendunud:

Rääkige ükskord selgeks see teema, mis teid pidevalt tülli ajab

Enamikel paarikestel on üks teema, mida arutades lähevad mõlemad osapooled põlema ja kumbki ei ole nõus järele andma, arvates, et just temal on kindlasti õigus. Vahel võib ka nii olla, et kummalgi pole otseselt õige või vale arvamus, vaid te lihtsalt oletegi eriarvamustel. Tähtis on proovida mõista, mitte hukka mõista.

Proovi kallimat aidata

Äkki on tal just nüüd töö juures eriti raske ja ta peab tegelema väga vastutusrikaste ülesannetega, mis tähendavad ka pikemaid tööpäevi? Mõtle, kuidas saaksid sina tema elu kergemaks teha. Ta on kindlasti selle üle lõputult tänulik.

Proovige midagi uut

Võtke näiteks ette mõni video, kus näidatakse trenniharjutusi, ja tehke neid kaasa. Siin on mitu positiivset asja koos — te saate proovida midagi uut ja samal ajal teha ka kodustes tingimustes trenni. Ehk saad ka uue hobi?

Jagage oma fantaasiaid

Ehkki praegu on õige aeg käed kallitest inimestest eemal hoida, siis verbaalselt võite ju ikka mõista anda, mis teid erutab. Kunagi hiljem on hea kõik need fantaasiad rõõmsalt ellu viia.

Allikas: Bolde