Millised on märgid, mis peaksid sind ettevaatlikuks tegema ja viitavad sellele, et enda heaolu pärast tasuks temast eemalduda?

1. Ta ei näita kunagi välja, et ta on sinu kordaminekute üle rõõmus, ta kritiseerib sind pidevalt ja leiab alati vigu. Ta nagu tahaks sulle selgeks teha, kui saamatu sa oled.

2. Ta kritiseerib su teisi sõpru. Ta leiab alati midagi kellegi kohta halba öelda, ka nende inimeste kohta, kellest sa tõesti hoolid ja kes on sinu vastu head.

3. Ta annab sulle halba nõu. Sa oled mitu korda tagantjärgi aru saanud, et sa poleks pidanud teda kuulama. Eriti siis, kui ta peaks sind sundima tegema midagi, mis läheb vastuollu sinu põhimõtete ja väärtushinnangutega, peaksid sa kindlasti kellelegi sellest rääkima ja sellisest inimesest tulevikus eemale hoidma.

4. Ta kasutab sind ära. Ta võib sinult laenata su asju, su raha, su aega — ükskõik, mida ilma, et tal oleks kavaski sulle tasuda. Ta võib väita, et tal pole raha, aga samas sa paned tähele, et ta mujal kulutab lugemata. Ta võib sulle valetada, vaadates täiesti siiralt silma, katsudes seeläbi su usaldust võita. Ta on sinuga ainult sellepärast, et sa oled talle kasulik.

5. Ta võib flirtida täiesti avalikult sinu kallimaga, hoolimata sellest, mida sa tunned. Tavaliselt tahab ta kõikidele meestele meeldida ja ei vali oma saaki. Aga ta ei hooli sugugi sellest, et teeb sulle sellega haiget. Ta võib isegi väita, et teeb seda sinu heaks, et teada saada, kui truu su mees sulle on.

6. Ta kritiseerib sind. Ta ütleb sulle kogu aeg nii, et see haiget teeb isegi, kui see on varjatud kujul. Ta kritiseerib su välimust, su soengut, su hoiakut, su rääkimisviisi. Sa ei saa vahel ise ka aru, miks ta sinu sõber tahab olla.

7. Kui tal on kallim, siis sind enam ei eksisteeri. Ta leiab ainult vabandusi, et mitte sinuga kokku saada. Ta ei vasta su kõnedele ega sõnumitele. Su elu ja su probleemid ei huvita teda enam.

8. Sa ei saa tema peale loota. Kui sul on väga vaja temaga rääkida ja te olete kokku leppinud, et saate kokku, siis muudab ta viimasel hetkel plaane ja leiab vabanduse, et mitte tulla. Sageli ei leia ta ka järgnevatel päevadel sinu jaoks aega ja üleüldse on tal liiga kiire, et helistada. Mõni teine kord, eks ju?

Allikas: Kodused Lood