Melbournist pärit Nine Honey rääkis, et mees oli kohe alguses temaga aus olnud ja öelnud, et ta on abielus. Kuid oli samal ajal ka kõik need aastad kinnitanud, et nad on naisega tegelikult lahus, kuigi ei ole veel paberimajandust korda ajanud, et olla seaduslikult lahutatud.

Nine uskus seda ja nautis mehega koos olemist, ehkki sisetunne oli halb juba algusest peale. Naine oli kindel, et ühel hetkel räägib mees oma (eks)abikaasale temast, kuid mees leidis aina vabandusi. Kõige olulisem põhjus mehe meelest, miks ta ei saanud oma abikaasale rääkida uuest naisest, oli mehe sõnul kartus, et abikaasa ei ole veel nende lahkuminekust üle saanud. Seda vabandust tõi ta aastate jooksul mitu korda esile.

Lõpuks hakkasid Ninel kahtlused tekkima, kui mees keeldus ka peale mitut aastat kategooriliselt naist oma ülejäänud perele tutvustamast ning ei pannud nendest koos pilte üles. Kuid ka siis otsustas ta mehe kõrvale jääda. Lõpuks ütles aga too, et ei suuda seda suhet enam jätkata ning kadus naise elust jäljetult.

Mõne aja pärast sai naine oma sõbrannalt teada, et mees on koos oma endise abikaasaga, kes ootab last. “Ma ei suuda ikka veel uskuda, et ma olin nii rumal olnud ja olin terve aeg olnud nõus olema tema teine naine. Mu süda murti ja mul oli sügavalt häbi,” tõdes Nine tagantjärgi.

Kirev maailm, või mis?