Menstruatsioon ei tähenda, et sa peaksid tema jaoks iga kuu viis või kuus päeva kõik ette-taha ära tegema, aga natuke mõistvam võiksid ikka olla ja ehk veidi rohkem oma abi pakkuda. Naine oleks väga tänulik, kui sa teeksid tema jaoks järgmisi asju:

1. Katsud teda ainult siis kui ta tahab: osad tahavad sel ajal raju seksi, teised lihtsalt kaisutada, kolmandad täielikku eraldatust. Proovi aru saada, mis oleks tema soov.

2. Ära ütle midagi tema tujude kohta, kui sa ei soovi, et ta veelgi rohkem vihastaks. Nii lihtsalt on. Proovi kuidagi üle elada.

3. Tee talle süüa. Su kallim on kägaras voodis ja ta ei taha ennast liigutada? Valmista talle tema lemmiksöök ja oled kindlalt võitnud ta südame.

4. Vii talle šokolaadi või hoopis midagi soolast, olenevalt sellest, mida ta kõige rohkem soovib. Kui sa ei tea, mille järele tal isutab, siis lihtne — küsi talt.

5. Tee majapidamistöid. Mõtle natuke sellele, kuidas sina ennast tunned, kui sul on näiteks peavalu või nohu. Nüüd korruta see tunne viis korda hullema piinava valuga. Jah, nii tunnevad paljud naised ennast iga kuu mitu päeva. Tee ise sel ajal majapidamistöid ja paku oma abi nii palju kui võimalik.

6. Osta talle tampoone ja sidemeid. Enne uuri muidugi välja, milliseid vahendeid ta kasutab. Kui mehel ei ole probleemi osta poest naiste intiimhügieeni vahendeid, näitab tema kohta palju ja ainult positiivses võtmes.

Allikas: The Popple