Vahet ei ole, mis see põhjus siis reaalselt on, armuke saab tõenäoliselt hakkama nende asjadega, millega oma naine ei saa. Asjadega, mis talle meeldivad. Sest suhe armukesega kipub olema palju mängulisem, kirglikum ja seal on tõenäoliselt ka rohkem seksi. Sinu suhe oma mehega võib olla aga palju keerulisem.

Olgem ausad, aja jooksul kirg lihtsalt kaob ning suhtesse tuleb rohkem tujukust, armukadedust ja ebakindlusi. Te seksite vähem ja sa pahandad temaga rohkem. Ja just nende muutuste tõttu hakkavadki inimesed otsima midagi muud.

VictoriaMilan.com, mida peetakse abieluväliste afääride loomisel parimaks kohtingupaigaks, soovis teada, miks nii paljud inimesed oma kallimaid petavad. Nii küsisidki nad 8210 meessoost kasutajalt üle maailma (USAst, Iirimaalt, Suurbritanniast, Hispaaniast, Põhjamaadest, Prantsusmaalt, Itaaliast, Kanadast, Lõuna-Aafrikast ja Poolast), mis neid oma partnerite juures kõige rohkem närvi ajavad ja mida nende armukesed ei tee.

1. Sagedased tujukõikumised

Meil kõigil esineb aeg-ajalt ootamatuid tujukõikumisi, aga me kipume seda varjama inimeste eest, kes pole meile nii lähedased. Värskes suhtes proovivad enamik inimesi paista positiivsete ja õnnelikena, mis muudab partneri ligitõmbamise lihtsamaks. Aga kui suhe on juba mõnda aega kestnud, lased sa end vabaks ega varja enam oma tujusid tema eest. Küsitluse järgi ütlesid 97 protsenti meestest, et just see oli kõige tüütum asi nende kallimate juures.

2. Armukadedus

Kui küsitluses osalenud meestel on armukesed, pole ju mingi ime, et nende naised on armukadedad ja kahtlustavad. Aga 96% meestest tunnistas siiski, et neile selline käitumine ei meeldi. Võimalik, et just armukadedus tõukaski nad teise inimese käte vahele.

3. Sõbrannadega sekselust rääkimine

Nendele meestele igatahes ei meeldi oma sekselust oma sõpradega rääkida. 93 protsenti neist tunnistas, et see ärritab neid. Mida kauem te koos olete olnud, seda tõenäolisemalt on teil ka ühiseid sõpru ja väga imelik võib olla istuda ühes lauas sõpradega, kes teavad su veidraid ihasid.

4. Sa ärritud kergesti

Küsitluses osalenud mehi ärritas see, kui nende partnerid liiga kiiresti ärritusid. Tõsised suhted, eriti, kui elate koos, kipuvad olema keerulisemad ja kui sina pahandad temaga, sest leidsid taas vaibalt ta varbaküüne või ta ei viinud juba mitmendat korda prügi ise välja, siis armuke selliste asjade üle ei pabista. Asju, mille üle partneri peale pahane olla on naistel palju ja 90% mehi tunnistas, et see neile ei meeldi.

5. Sa ei ütle kunagi, mida sa päriselt tahad

Küsitluse järgi tunnistasid 89 protsenti meestest, et see on tüütu. Sa võid küll eeldada, et su partner suudab su mõtteid lugeda (eriti, kui olete juba pikka aega koos olnud) ja loota, et ta teeb oma graafikusse aega, et sinuga rohkem koos olla, majapidamises aidata või sulle pidevalt komplimente teha, aga tema ei pruugi selle peale tullagi. Armukesed kipuvad neid asju aga otsekoheselt välja ütlema.

6. Otsid viise, kuidas seksimist vältida

Küsitlus näitas, et see ei meeldi 88% meestest. Ja kuigi on täiesti normaalne, et su libiido langebki pikaajalises suhtes olles, sest kõik uus ja põnev muutub ühel hetkel juba vanaks ja läbiproovituks, siis tea, et sinu mees soovib jätkuvalt seksida ja kui sina seda talle ei paku, siis teeb seda ta armuke.

7. Vajad pidevalt kinnitust, et ta sind armastab

Tuleb välja, et küsitluses osalenud mehed ei viitsi olla oma partnerite jaoks need inimesed, kes neisse pidevalt enesekindlust süstivad. Nimelt väitsid 87% neist, et selle eeldamine on tüütu. Nad ei pruugi teada, mida öelda või arvavad lihtsalt, et sinu ebakindlus pole just väga kütkestav.

8. Sind häirib ta pikkus

Mingil veidral põhjusel on naiste jaoks ülioluline, kui pikk nende partner on, aga kui sa armusid mehesse, kes on pigem lühike, pole mõtet seda mainides teda pidevalt ebakindlalt tundma panna. Küsitlus näitas, et 87 protsenti meestest arvavad, et keskendumine nende pikkusele on tüütu.

9. Pistad restoranis pidevalt oma kahvli tema taldrikusse

Tuleb välja, et meeste jaoks ei tähenda kallimaga enda asjade jagamine hoolimist. Uskumatud 65 protsenti meestest ütles hoopis, et see on nende jaoks tohutult ebameeldiv. Naistele võib tunduda, et toidu jagamine näitab, kui lähedased nad teineteisega on või hoida hoopis raha kokku, aga mees sellest ei hooli. Ja armukesed ei pruugi tunda end tema kõrval piisavalt mugavalt, et seda teha ning see meestele meeldib.

10. Küsid liiga palju küsimusi

Võimalik, et kahtlustad, et tal on armuke, aga sinu mehe jaoks on need küsimused tüütud. Ja sa võid küsida küsimusi lihtsalt uudishimust või et tunda end turvaliselt, aga tema ei viitsi kõigile su küsimustele pidevalt vastata.

Allikas: YourTango