"Mul on mehega hea kooselu, aga ma tunnen ennast üksikuna. Peale meie tütre sündi otsustasime, et mina jään koduseks emaks. Mulle meeldib lapsega kodus olla, aga mees hakkas aina hiljem koju tulema ja ka nädalavahetuseti eelistas ta tihtipeale oma sõprade seltskonnas aega veeta.

Kuna me elame suures majas, vajan ma vahepeal aedniku abi, ma ei jaksa kõike üksinda teha. Meie aednik on noor ja ilus mees. Jäin teda tihti pikemalt vaatama, kui ta ilma särgita tööd tegi. Ühel päeval ei suutnud ma enam vastu panna ja me suudlesime. Suudlusest ei piisanud ja me olime ka vahekorras. See oli imeline.

Meie afäär kogus muudkui tuure. Aed sai ühel hetkel korda ja me ei vajanud enam tema abi, aga kuna mees oli mul ikkagi õhtuti kodust ära, kutsusin ma vahel oma noore ulaka kaaslase külla ja me nautisime koos õhtut.

Kahjuks sai mu abikaasa sellest afäärist teada, kui luges minu telefonist sõnumeid. Ta oli maruvihane, aga lubas siiski mulle andestada, öeldes, et ei suuda jätta meie pisikest tütart ilma isata.

Nüüd ei ole mul enam kuuma armukest ja kooselu abikaasaga on külm nagu jää. Tegelikult tahan ma oma abielu päästa, aga ma ei tea, kuidas seda teha. Kõik tundub olevat nii lootusetu.

Allikas: The Sun