Naisterahvas tunnistas, et neil on viimasel ajal olnud suhtes probleeme ja kuigi tema mees on nende ühele ühisele lapsele väga hea isa, ei näe ta hetkel, et neil oleks veel ühe lapse saamiseks õige aeg.

“Ma olen loomult väga laisk ja ta laseb mul seline olla. Ta koristab, käib poes ja teeb ise süüa, kui ta on kodus,” tunnistas ta. “Ma arvan, et suur osa meie suhteprobleemidest põhjustab aga see, et me ei veeda koos kvaliteetaega. Ma veedan enamiku õhtutest nädalas üksinda, tõenäoliselt viis õhtut seitsmest. Me käime juba viimased kaks aastat eraldi väljas ja oleme paarina peale esimese lapse sündi lahku kasvanud.”

Naine lisas, et talle meeldib väga tööl käia (kuigi ta praegune töökoht pole just väga hea) ja seda just teiste inimestega suhtlemise pärast. “Kui aus olla, siis ka teiste meesterahvaste tähelepanu tõttu,” ei salatse ta. “See meenutab mulle, et ma olen ikka veel kütkestav.”

Lõpetuseks tunnistab ta, et teab ka ise, et on muutunud aja jooksul isekamaks. “Ma olen unustanud, kuidas suhtes olla,” möönas ta.