Sa käid talle närvidele
Loomulikult tuleb suhtes ette olukordi, kus üks teist tahaks veidi rohkem oma aega ja ruumi. Kuid kui kallim sulle juba mitmendat korda ütleb, et käid talle närvidele, võta seda kui ohu märki.
Kui sa kedagi armastad ja ta sind hindab, ei ütle ta kunagi nii.

Ta ei kuula sind
Iga kord kui sa räägid kuidas sul läheb või kuidas end tunned, sekkkub ta vestlusess mõne muu teemaga. Tavaliselt on teemaks tema ise ja tema tunded. Seega, küsimust: „Kallis, kuidas sul läheb?” sa tema aadressilt peaagu ei kuule.

Ta ei talu nalju enda aadressil
Ta pilkab sind ja teeb sinu kulul pidevalt nalja, aga kui sina sama tema aadressil teed, ei saa ta naljast aru. Isegi kui tegemist on süütu naljaga ei suuda ta sellega kaasa minna.

Jälgi kuidas ta räägib
Kas oled tähele pannud kuidas ta räägib teistest ja neisse suhtub. Kas lugupidavalt või pigem ülbelt. Kuidas sina end peale temaga rääkimist tunned? Kas sul on kergem ja lihtsam olla või vastupidi- tegi ta su olemise hoopis raskemaks? Pea meeles, et su kallim peab sind hästi tundma panema, mitte vastupidi!

Ta ei ole kunagi süüdi
Mida iganes ta ka ei teeks, tema oma süüd ei tunnista- viga on kusagil mujal ja kelleski teises, kuid mitte kunagi temas. Kui ta ei suuda võtta vastutust oma tegude eest ega tunnistada oma süüd, ei vääri ta sind ega sinu aega.

Ta üritab sind armukadedaks ajada
Pole saladus, et mõnele mehele meeldib oma enesehinnangut upitada läbi naiste tähelepanu. Kui olete suhtes ja sinu kallim tuletab sulle pidevalt meelde oma eksnaisi, võrdleb sind nendega või flirdib avalikult teistega, siis peaksid sa tõsiselt kaaluma, kas su ellu on sellist inimest vaja.

Ta survestab sind

Kui ta survestab sind tegema midagi, mida sa parema meelega ei teeks, ära mine sellega kaasa. Alguses võibki see veidi raske olla, kuid just alguses ongi sul vaja selgroogu näidata. Muidu taipad hiljem, et oled juba liiga teinud asju, mida sa tegelikult teha ei taha.

Kuula oma sõpru!
Sageli me näeme oma kallimat läbi roosade prillide ega taha tema toksilist käitumist näha, veelvähem tunnistada. Aga usu, kui su sõbrannad juba mitmendat korda ütlevad, et sa väärid paremat, siis võib neil õigus olla!

allikas: allwomanstalk.com