Lõpuks kantakse sulle ette kõik need teada-tuntud „reeglid“, mis tekitavad tunde, et peaksid täielikud Näljamängud läbima iga kord kui kohtingule lähed. Kohtingunippe võib võrrelda ainult dieedinippidega — neid on liiga palju ja need võivad pea täielikult sassi ajada. Taoliseid soovitusi on äärmiselt raske korraga järgida isegi juhul kui sa otsid meeleheitlikult armastust.

Kui tunned, et oled täielikult eksinud selles meeletus heade soovidega mõeldud, kui reaalsuses täielikult kasutute nippide maailmas, siis miks mitte proovida teistsugust lähenemist? Terve reegliraamatu asemel, mis sind tagasi võib hoida, jäta hoopis meelde mõned head põhimõtted, mis sind piiramise asemel inspireerivad. Järgnevad soovitused aitavad sul keerulises kohtingumaailmas tunduvalt paremini orienteeruda.

Kui sa pead üleliia pingutama, näitamaks, et sa oled tema tüüpi tüdruk, siis ta ei ole sinu jaoks õige

Otsustasid, et pead olema kõik, mida ta kunagi ühes tüdrukus otsinud on? Näib, et oled tõepoolest võtnud aega teda tundma õppida. Sa oled uurinud, missugused asjad talle meeldivad ja oled alati nõus iga tegevusega, mille ta välja pakub. Sa unustad oma eelistused ning püüad tema omad omaks võtta, mis alguses võib tunduda kui põnev mäng, kuid siinkohal on rõhk sõnal alguses. Sa mõtled isegi oma naljad enne hoolikalt läbi ega suru kunagi oma soove peale, ükskõik, kui palju sa neid ka ei ihkaks. Kui see on sinu strateegia, siis kahjuks peame sulle teatama, et lõpuks hakkab ta sulle vastumeelseks muutuma. See tunne süveneb veelgi pärast seda kui olete lahku läinud — jah, kahjuks juhtub see paratamatult. Lõpuks saad sa aru, et pingutustele vaatamata ei meeldinudki tõeline sina talle kuigi palju ning kogu see suhe oli justkui ettekujutus, missugune elu tema elustiilile vastata võiks.

Ta kas otsib sinus vigu, mis näitab, et sa ei meeldigi talle või võtab sinu vead omaks ja hindab neid

Paljud mehed kindlasti tunnustavad seda, kui sa helistad esimesena, teed ettepaneku kohtumiseks ja oled valmis esimese kohtingu linade vahel lõpetama. See on tore, kui oled oma kiindumuse osas avatud ning partner kasutab seda hea meelega ära. Mis aga edasi saab? Sa ei tunne teda kuigi hästi ja kui temasse panustad, on see risk. Oletame, et ta ei ole sinust täielikus vaimustuses, mis sel juhul saab? Sa võid olla nii tore kui vähegi saad ja ka tema sõprade seas populaarne, kuid see ei vii sind kusagile, kui ta leiab kellegi, kes talle rohkem meeldib.

Kui tunned, et asjad on halvasti, siis ära sisenda endale, et tegelikult on kõik hästi

Tunnet, et suhe, mis algas hästi, aga ühtäkki enam edasi ei arene, ei tohiks kindlasti ignoreerida. Olgu, ta võib tekitada sinus hea tunde ning temaga võib olla meeldiv koos aega veeta, aga kui esialgne elevus on juba kadunud ja tegelikult pole teie vahel üldse keemiat, siis mida selle parandamiseks teha? Vastus: mitte midagi. Seega ära sisenda endale, et juba lagunev maja tõuseb ühel hetkel taas üles — lase sel kukkuda.

Ära ole enda vastu karm, kui end halvasti tunned

Kui sa ei tunne end just kõige õnnelikumana, siis peab sul selleks üsna mõjuv põhjus olema. Tegele probleemi tuumaga, mitte ära sisenda endale, et sul pole kurbuseks põhjuks ja peaksid end igal ajal õnnelikuna tundma. Ole enda vastu aus ja võta mure omaks, selle asemel, et lihtsalt oodata, et halb tunne mööduks.

Avatud meel ei tohiks sinu standarditega vastuolus olla

Uue armastuse otsimine tähendab tihti seda, et oled justkui kahevahel: ühest küljest soovid kindlaks jääda oma fikseeritud standarditele, aga teisest küljest soovid olla värske ja modernne. Oletame, et teie suhte algus on olnud imeline ja ka magamistoas on kõik hästi, kuid ühel hetkel ei ole ta enam nii pühendunud sulle helistamisele ja kõhutunne ütleb, et ta libiseb sul käest. Ta ei vasta sinu ootustele — lase tal minna. Samas aga, kui ta tõepoolest püüab sinu vastu hea olla, võid anda talle teise võimaluse oma standarditele vastata, selle asemel, et üritada mingisugust kompromissi leida. Igal juhul tee kindlaks, et sa ei kaotaks. Selle all peame silmas nii meeleheitlikult oma illusioonile kindlaks jäämist kui oma standardite allapoole laskmist.

Vaid sina oled oma maailma naba

Tema asub kusagil selle äärelinnas. Isegi, kui ta on sinuga lähedane, on ta vaid üks sinu suure auhinna potentsiaalsetest võitjatest. Kui ta võidab — väga hea. Kui ta aga alla annab, jäta meelde, et olemas on ka teisi võistlejaid.

Allikas: Geniusbeauty.com